Antena 3 CNN Politică Florian Bodog, senator PSD: Orban și gașca de nesimțiți care chefuiesc în sediul Guvernului trebuie să plece

Florian Bodog, senator PSD: Orban și gașca de nesimțiți care chefuiesc în sediul Guvernului trebuie să plece

Miniștrii Sănătății din ultimele guverne PNL sunt puși pe îngropat: firmele amice sau proprii sunt îngropate în bani, iar sănătatea românilor, la pământ, spune Florian Bodog, senator PSD, fost ministru al Sănătății.

Florian Bodog, senator PSD: Orban și gașca de nesimțiți care chefuiesc în sediul Guvernului trebuie să plece
Sursa foto: Hepta
25 Iun 2020   •   18:00

„Camera Deputaților a votat miercuri, pe bună dreptate, pentru moțiunea inițiată de PSD împotriva așa-zisului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru și intitulată de semnatari: Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre!

Și, totuși, Nelu Tătaru a ales să rămână în fotoliul de ministru. La fel ca și Costache, predecesorul său respins și el de Parlament, Tătaru a ales să scuipe, pur și simplu, obrazul democrației românești și să se țină cu putere de scaun! De ce ? Pentru bani, desigur.
Pentru bani a vrut Costache, angajat pe zeci de mii de lei la privat, să privatizeze Sănătatea și să condamne la boală sau la moarte mii de români. Și a făcut-o noaptea, pe ascuns.

Pentru bani s-a coborât și Tătaru, în calitate de ministru, să facă bișniță cu măști

Pentru bani s-a coborât și Tătaru, în calitate de ministru, să facă bișniță cu măști la farmacia proprie, la suprapreț, fără bon fiscal și, desigur, el avându-le pe stoc când alții nu aveau nimic. Pentru bani s-a pontat actualul ministru ca și cum ar fi lucrat când, de fapt, stătea acasă. Pentru bani, la el sau la PNL, s-au făcut atâtea achiziții pe asuns, sau în zile libere, de Sărbătoare, când credeau că nu îi vede nimeni. Pentru bani, pe asuns. Iată ce fac, de fapt, miniștrii PNL ai bietei Sănătăți românești. Atât. La asta se reduce toată așa-zisa lor muncă.

Oameni fără Dumnezeu, oameni fără inimă, dar plini de cinism și de tupeu. Lupi îmbrăcați în piei de oaie care le spun românilor că le vor binele, dar noaptea complotează ca să îi fure sau să le pună săbătatea în pericol, prin nepăsare, prin incompetență, prin lăcomie, prin lașitate.
Au îngropat sănătatea, au îngropat economia, au blocat o țară întreagă pentru că le-a fost frică de propria incompetență, de propria lor neghiobie și nepricepere față de ce înseamnă a guverna o țară. Habar nu au!

Are bișnițarul de Nelu Tătaru obrazul să vorbească de reformă? Ce reformă când tu ești încarnarea infectă a problemei? Ce reformă când tu și ai tăi vă infruptați din cadavrul Sănătății? Ce reformă când habar nu ai ce faci?

Miniștrii Sănătății din ultimele guverne PNL, Costache și Tătaru, au fost puși pe îngropat

Miniștrii Sănătății din ultimele guverne PNL, Costache și Tătaru, au fost puși pe îngropat: firmele amice sau proprii, îngropate în bani, iar sănătatea românilor, la pământ! Îi provoc să le spună oamenilor ce au făcut bine pentru ei ca miniștri? Ce au făcut bun, în mod real, pentru sistemul românesc de Sănătate, pentru personalul medical, DAR MAI ALES pentru pacienți? Ce?

Nelu Tătaru trebuie să plece. Ludovic Orban și gașca de nesimțiți care chefuiesc în sediul Guvernului trebuie să plece. Trebuie să plece înainte să îngroape toată România în propria lor neghiobie”, este mesajul transmis de Florian Bodog.

×
Subiecte în articol: Florian Bodog Ludovic Orban
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close