Antena 3 CNN Politică Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a făcut cumpărături la Târgul "Poftim, din România", organizat în parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a făcut cumpărături la Târgul "Poftim, din România", organizat în parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a vizitat, târgul dedicat exclusiv produselor tradiționale românești, "Poftim, din România!", organizat în parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4.

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a făcut cumpărături la Târgul "Poftim, din România", organizat în parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4
Sursa foto: Facebook | Florin Barbu
de Georgiana Adam    |    02 Dec 2023   •   17:22

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a vizitat sâmbătă, Târgul "Poftim, din România!", de unde a cumpărat mai multe produse tradiționale.

Ministrul Agriculturii și-a cumpărat brânză, cozonac și mere.

"După ședințe interminabile la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, dezbateri și o agendă programată la minut, ministrul Florin-Ionuț Barbu consideră că “în zi de sărbătoare este important să nu pierzi legătura cu oamenii, cu cei care te-au votat și și-au pus speranțele în palma ta! Regăsirea cu fermierii și bucuria cu care mă întorc de fiecare dată în mijlocul lor, îmi dă putere și speranță că fac tot ce pot pentru un viitor mai bun al neamului nostru.

Astăzi, prezent la un Târg de produse tradiționale românești din Capitală, ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu fermieri, cu oameni simpli, cu cei care, cu mâinile pline de bătături, muncesc neodihnit pământul ca să-și țină copiii și nepoții la școală, pentru a putea pleca apoi la oraș spre un viitor mai bun. După ce-a fost prins într-o horă românească cu participanții, ministrul a subliniat faptul că “gândul meu se îndreaptă astăzi și către românii care sunt departe de casă, care aduc acum valoare și se integrează într-o altă țară europeană, dar care nu uită niciodată glasul pământului de unde au plecat și care continuă să sărbătorească cu sufletul, oriunde s-ar afla, păstrând în inimă altarul casei părintești.

Ca ministru al Agriculturii, Florin-Ionuț Barbu a fost plăcut surprins că a sărbătorit Ziua Națională a României alături de mulți tineri îmbrăcați în costume populare tradiționale “semn că ne iubim tradițiile, obiceiurile și că din ce în ce mai mulți tineri au simțit chemarea gliei străbune și s-au relocat la sate, unde au revenit la îndeletniciri precum agricultura și agroturismul. Asta mă determină să susțin cât mai multe proiecte cu scopul de a stimula tânăra generație să-și asigure un viitor din agricultura românească!

Ministrul Barbu a îndemnat astăzi toți românii să sărbătorească aceste zile în familie, păstrând spiritul românesc și bucurându-se alături de cei dragi!”, au transmis reprezentanții Ministerului Agriculturii", mai transmit reprezentanții Ministerului Agriculturii, potrivit gandul.ro.

"Uniți sub tricolor, gustând din delicioasele produse românești, alături de prietenii și sfătuitorii mei dragi, producătorii locali din toate colțurile României!

Aceasta a fost atmofera unei zile, în Târgul ”Poftim, din România!”, organizat de Primaria Sectorului 4 și Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în Parcul Tudor Arghezi, din București, în perioada 1 – 3 decembrie!

Ca întotdeauna sunt alături de producătorii locali și cumpăr cu drag produsele lor delicioase!

Și acesta este mesajul meu pentru bucureșteni, dar și pentru toți românii: să cumpere de la ai noștri, de la producătorii noștri.

Cumpărați cu drag, din România!

Cumpărați românește și sărbătoriți românește!", a scris ministrul Florin Barbu într-o postare pe Facebook.

??Uniți sub tricolor, gustând din delicioasele produse românești, alături de prietenii și sfătuitorii mei dragi,...

Publicată de Florin Barbu pe Sâmbătă, 2 decembrie 2023

×
Subiecte în articol: Florin Barbu ministrul Agriculturii
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close