Antena 3 CNN Politică Florin Călinescu, dorit candidat PDL pentru Colegiul 19: "Pe Grivei nu l-a întrebat nimeni nimic"

Florin Călinescu, dorit candidat PDL pentru Colegiul 19: "Pe Grivei nu l-a întrebat nimeni nimic"

Florin Călinescu, dorit candidat PDL pentru Colegiul 19: "Pe Grivei nu l-a întrebat nimeni nimic"
Sursa foto: Florin Cãlinescu
29 Ian 2010   •   16:45

Democrat-liberalii iau în calcul resuscitarea politică a actorulului Florin Călinescu şi eventuala aruncare a acestuia în cursa electorală pentru deputăţia din colegiului 19 al capitalei, mandat vacantat după demisia conservatoarei Daniela Popa. Deocamdată, actorul este doar subiect de analiză sociologică , alături de alţi câţiva democrat-liberali, conducerea centrală încercând să identifice cea mai bună soluţie pentru a a obţine cât mai multe voturi într-un colegiu dominat de conservatori şi social-democraţi. Călinescu se declară uimit de aceastăp posobilitatea şi susţine că nu a fost contacta îăn nici un mod. Mai mult, Călinescu care a fcăut campanie pentru candidatura lui Traian Băsescu în Colegiul 4 al capitalei susţine că nu l-ar trage aţa că mai încerce încă o dată traseul unei noi candidaturi după experienţa liberală de la alagerile parlamentare din 2008.
?Au uitat să ma întrebe şi pe mine. Este o informaţie unilaterală. Pe Grivei nu l-a întrebat nimeni nimic. Dacă mă contactează preşedintele României sau domnul Canacheu cu care am făcut campanie la prezidenţiale în Colegiul 4, colegiu de care sunt legat sentimental, atunci vorbim? a declarat actorul pentru Antena3.ro
Călinescu se arată însă destul de rezervat de posibilitatea unei candidaturi pentru PDL, ?un traseu cam lunguieţ?, după cum califică chiar el, care presupune o anumită procedură.
?Eu am făcut campanie în colegiul 4 din convingere nu ca unii ziarişti, ziare sau televiziuni pentru ban. Dacă vor să ma transfer la altă echipă trebuie vorbit. Ca să candidez din parte PDL este un drum mai lunguieţ puţin, nu ştiu dacă mă mai ţin curelele? ne-a mai declarat Călinescu.
Surse democrat-liberale au declarat pentru Mediafax, că numele lui Călinescu este luat în calcul ca posibil candidat, alături de cele ale secretarului general al Camerei, Gheorghe Barbu şi liderului filialei de sector 4, Romeo Raicu. În urma unei cercetări sociologice urmează ca filiala să stabilească cine are cele mai mari şanse pentru postul de deputat.
O decizie finală privind candidatul PDL în colegiul 19 se va lua după finalizarea acestor anchete sociologice precum şi după prezentarea în Biroul Permanent Naţional a strategiei Organizaţiei pentru acest tur de alegeri.
Nu este pentru prima oară când actorul Florin Călinescu este curtat de partidele politice pentru o candidatură la un mandat de parlamentar. În toamna lui 2008, el şi-a încercat fără succes forţele pentru un post de deputat, candidând în numele PNL.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: candidat colegiu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close