Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu a trimis Corpul de Control la ministerul Muncii, după ce Raluca Turcan i-a cerut demisia și a anunțat că nu mai sunt bani de pensii

Florin Cîțu a trimis Corpul de Control la ministerul Muncii, după ce Raluca Turcan i-a cerut demisia și a anunțat că nu mai sunt bani de pensii

Scandal uriaş în PNL după ce ministrul Muncii, Raluca Turcan, susține că în România nu mai are, în acest moment, bani de pensii din cauza deciziilor iresponsabile ale premierului Florin Cîțu.

Florin Cîțu a trimis Corpul de Control la ministerul Muncii, după ce Raluca Turcan i-a cerut demisia și a anunțat că nu mai sunt bani de pensii
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2021   •   16:39

"Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De vineri, 26 noiembrie, nu mai sunt bani de pensii şi de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar că să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook", spune Turcan. 

În urmă declaraţiilor, la numai 20 de minute de la publicarea mesajului, Florin Cîţu a trimis Corpul de Control de la ministerul de Finanțe să o verifice pe Turcan.

Cîțu îi răspunde lui Turcan: "Dacă nu mai sunt bani de pensii, să-şi asume, e ministrul Muncii"

Premierul Florin Cîţu i-a răspuns Ralucăi Turcan la acuzaţiile că nu ar mai fi bani de pensii, replicând că ea este ministrul Muncii şi trebuie să-şi asume.

"Doamna Raluca Turcan dacă avea ceva de spus, putea să vină la ședința de azi a BPN, nu în presă", a spus, luni, Florin Cîțu. "Este ministrul Muncii, să-şi asume dacă nu mai sunt fonduri", a continuat şeful Guvernului.

Reacţia lui Cîţu vine după semnalul dat de Raluca Turcan, potrivit căruia nu vor mai fi bani de pensii începând cu data de 26 noiembrie.

"Este puțin spus că s-a negociat în genunchi. Mandatul lui Florin Cîțu nu a fost decât un șir de minciuni, greșeli și jocuri personale. Aș spune că e de domeniul patologicului.

Florin, îți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez. NIMIC din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un șir de minciuni.

Și nu numai de minciuni dar și de lipsa de responsabilitate!

Florin, eșți dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o luna mă țin de capul tău și-ti spun repetat că de vineri nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook.", a fost mesajul Ralucăi Turcan. 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close