Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu a primit cadou o sabie de jucărie, ca să poată lupta pentru putere

Florin Cîţu a primit cadou o sabie de jucărie, ca să poată lupta pentru putere

Florin Cîțu a anunțat vineri că și-a depus candidatura la funcția de președinte al PNL. Moțiunea sa se numește România Liberală. Înaintea susținerii discursului său, premierul Florin Cîțu, a primit un cadou surpriză. Un reprezentant al societăţii civile i-a oferit o sabie de jucărie, pentru a se duela cu Ludovic Orban.

Florin Cîţu a primit cadou o sabie de jucărie, ca să poată lupta pentru putere
de Georgiana Adam    |    20 Aug 2021   •   16:52

 Florin Cîțu este în mod oficial candidat la funcția de președinte al PNL. Am intrat în această cursă ca să unesc PNL, vom guverna în următorii opt ani, a spus Cîțu în fața susținătorilor săi.

Cadou surpriză pentru Cîțu: A primit o sabie ca să lupte pentru putere

Sosirea la partid nu prea i-a priit premierului. A fost aşteptat de un reprezentant al societăţii civile care l-a ironizat. Acesta i-a dat o sabie de jucărie, pentru a se duela cu Ludovic Orban.

Cu o zi în urmă, contracandidatul său, Ludovic Orban, a primit și el o sabie, tot de jucărie.

"Ne unesc, în primul rând, lucrurile pe care le facem pentru români. Toţi cei care sunt membri ai Partidului Naţional Liberal, sunt în politică pentru că vor să facă lucruri pentru români. Veţi vedea că după 25 septembrie, toţi vom pune umărul  să construim o Românie liberală. Notez să câştigăm foarte mult, toate rândurile de alegeri din 2024, pe toate", a spus Florin Cîţu.

Ce spune premierul despre candidatura la alegerile perezidenţiale

"Partidul Naţional Liberal are o cutumă şi va candida cel care este cel mai bine plasat atunci. Haideţi să le luăm pe rând. Acum facem pe 25 septembrie, guvernare bună, câştigăm toate tururile de alegeri şi vedem atunci cine candidează" a precizat premierul.

Florin Cîţu: "Am intrat în această cursă pentru că am realizat că este nevoie de mai mult"

Am intrat în această cursă ca să unesc PNL, vom avea întreg partidul în jurul acestei moțiuni, România Liberală. Este oficial mi-am depus candidatura pentru președinția PNL acum 10 minute.

Era nevoie de mai mult liberalism și în Partidul Național Liberal... După 25 septembrie altfel se vor lua deciziile în PNL, eu construiesc echipe, avem nevoie de toți... Această candidatură nu este despre mine sau contracandidatul meu, este despre viitorul PNL și despre viitorul României. Trăiască România liberală”, a anunțat Florin Cîțu, în fața grupului de susținători.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Florin Cîțu candidatura cursa cadou sabie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close