Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu cere ca Iohannis să-i spună că nu îl mai susține | Când ar putea avea loc debarcarea lui de la conducerea PNL. Cine se pregătește să preia șefia partidului

Florin Cîțu cere ca Iohannis să-i spună că nu îl mai susține | Când ar putea avea loc debarcarea lui de la conducerea PNL. Cine se pregătește să preia șefia partidului

10 aprilie ar fi data stabilită de Nicolae Ciucă și de prim-vicepreședinții PNL pentru congresul prin care se pregătește demiterea lui Florin Cîțu de la șefia partidului.

Florin Cîțu cere ca Iohannis să-i spună că nu îl mai susține | Când ar putea avea loc debarcarea lui de la conducerea PNL. Cine se pregătește să preia șefia partidului
Sursa foto: Hepta
de Mădălina Mihalache    |    01 Apr 2022   •   10:32

43 de lideri de filialele județene îi cer liderului liberal demisia pe motiv că nu are o imagine bună și strică reputația partidului. De cealaltă parte sunt și lideri care dezmint că ar exista o astfel de mișcare amplă în partid pentru îndepărtarea lui Cițu de la conducerea partidului.

Premierul Nicolae Ciucă este dorit la șefia partidului de cei care au inițiat campania de demitere a lui Cîțu. Acesta ar fi dorit și de președintele României Klaus Iohannis.

Florin Cîțu a refuzat să demisioneze din fruntea PNL spunând, în cadrul întâlnirii de la Vila Lac, că vrea ca președintele României să-i spună în față că nu îl mai susține. A încercat să se întâlnească cu Klaus Iohannis, însă, potrivit surselor Antena 3, președintele ar fi refuzat să se întâlnească cu actualul șef al PNL.

Liderul PNL Timiș, Alin Nica, a fost singurul care a ieșit ieri să spună că nu este de acord cu schimbarea lui Florin Cîțu. Aseară îi suna pe cei patru prim-vicepresedinti ai partidului, care au inițiat această campanie de debarcare a lui Cîțu din fruntea partidului, pentru a discuta în cursul zilei de azi cu ei.

Peste 10 filiale de județ au votat deja aseară convocarea unui congres pe 10 aprilie. Astăzi va avea loc o ședință a Biroului Executiv al PNL pentru a trece prin toate procedurile pentru convocarea congresului.

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu PNL Congres Klaus Iohannis
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close