Antena 3 Politică Florin Cîțu: ”Certificatul verde trebuie să aibă două condiții: să mențină economia deschisă și să susțină vaccinarea”

Florin Cîțu: ”Certificatul verde trebuie să aibă două condiții: să mențină economia deschisă și să susțină vaccinarea”

de Andreea Ştefan    |    23 Dec 2021   •   10:24
Florin Cîțu: ”Certificatul verde trebuie să aibă două condiții: să mențină economia deschisă și să susțină vaccinarea”
Sursa foto: Hepta

Florin Cîțu, liderul PNL, a declarat că varianta finală a proiectului privind certificatul verde la locul de muncă trebuie să aibă două condiții - menținerea economiei deschise și susținerea campaniei de vaccinare.

”Eu am fost de acord cu proiectul pe care l-am pus în Parlamentul României, colegii mei au votat varianta care a fost la Senat, alții nu au votat-o... Acum discutăm despre ceva ce nu avem. Haideți să avem o variantă de proiect”, a declarat Florin Cîțu.

Liderul PNL a fost întrebat cum ar trebui să arate această variantă de proiect, iar Cîțu a răspuns: ”Din punctul meu de vedere, trebuie să arate așa cum am făcut eu. (...) Dacă cineva vine cu argumente și cu un alt proiect mai bun, specialiștii îmi vor spune că este mai bun și noi îl votăm”.

”Eu am spus că, din punctul meu de vedere, certificatul verde trebuie să aibă două condiții: să mențină economia deschisă și să susțină campania de vaccinare”, a explicat Florin Cîțu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close