Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: ”Certificatul verde trebuie să aibă două condiții: să mențină economia deschisă și să susțină vaccinarea”

Florin Cîțu: ”Certificatul verde trebuie să aibă două condiții: să mențină economia deschisă și să susțină vaccinarea”

Florin Cîțu, liderul PNL, a declarat că varianta finală a proiectului privind certificatul verde la locul de muncă trebuie să aibă două condiții - menținerea economiei deschise și susținerea campaniei de vaccinare.

Florin Cîțu: ”Certificatul verde trebuie să aibă două condiții: să mențină economia deschisă și să susțină vaccinarea”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    23 Dec 2021   •   10:24

”Eu am fost de acord cu proiectul pe care l-am pus în Parlamentul României, colegii mei au votat varianta care a fost la Senat, alții nu au votat-o... Acum discutăm despre ceva ce nu avem. Haideți să avem o variantă de proiect”, a declarat Florin Cîțu.

Liderul PNL a fost întrebat cum ar trebui să arate această variantă de proiect, iar Cîțu a răspuns: ”Din punctul meu de vedere, trebuie să arate așa cum am făcut eu. (...) Dacă cineva vine cu argumente și cu un alt proiect mai bun, specialiștii îmi vor spune că este mai bun și noi îl votăm”.

”Eu am spus că, din punctul meu de vedere, certificatul verde trebuie să aibă două condiții: să mențină economia deschisă și să susțină campania de vaccinare”, a explicat Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu certificat verde
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close