Antena 3 CNN Politică Cîțu critică relaxarea restricțiilor făcută de guvernul Ciucă. "Privesc cu atenție și îngrijorare"

Cîțu critică relaxarea restricțiilor făcută de guvernul Ciucă. "Privesc cu atenție și îngrijorare"

Preşedintele PNL, Florin Cîțu, a criticat, joi, relaxarea restricțiilor făcută de guvernul Ciucă. 

Cîțu critică relaxarea restricțiilor făcută de guvernul Ciucă. "Privesc cu atenție și îngrijorare"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Dec 2021   •   12:52

"Privesc cu atenție și îngrijorare. Nu știu dacă este un moment în care să ne relaxăm", a declarat, astăzi, fostul premier.

"Sunt puțin surprins! Eu mi-aduc aminte că am fost criticat astă-vară, când au fost măsuri de relaxare, când erau câteva zeci de cazuri pe azi. Astăzi vorbim de 1.000 de cazuri pe zi și văd că se relaxează. 

Unii dintre cei care ne criticau astă-vară acum sunt foarte relaxați. Eu privesc cu atenție ce se întâmplă în acest moment, cu atenție și îngrijorare. Sper să nu am dreptate. Nu știu dacă este un moment în care să ne relaxăm", a completat Florin Cîțu.

Cât despre introducerea certificatului verde, politicianul spune că acesta oferă posibilitatea de a menține economia deschisă și de a avea o rată mare de guvernare.

"Este decizia guvernului. Nu a fost discutată în coaliție", conchide liderul PNL.

Starea de alertă în România este prelungită cu încă 30 de zile, începând de joi, când intră în vigoare noi măsuri de relaxare a unor restricții. 

Printre acestea, masca nu mai e obligatorie în spațiul deschis și accesul este permis la mall și persoanelor nevaccinate, dacă au test negativ.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu relaxare
Parteneri
Val de scumpiri de la 1 aprilie. Cu cât cresc facturile
x close