Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, despre negocierile cu PSD pentru un nou guvern: "Este un compromis major pe care îl face PNL"

Florin Cîțu, despre negocierile cu PSD pentru un nou guvern: "Este un compromis major pe care îl face PNL"

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat, luni, că soluția cea mai bună pentru români, în acest moment, este formarea unui guvern cât mai repede posibil, precizând că negocierile cu PSD sunt un compromis major pe care îl face PNL.

Florin Cîțu, despre negocierile cu PSD pentru un nou guvern: "Este un compromis major pe care îl face PNL"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    15 Noi 2021   •   12:23

”Avem o alianță cu PSD. Avem negocieri pentru a forma o coaliție cu PSD pentru guvernare. Trebuie să formăm acest guvern. Cea mai bună soluție este să avem un guvern cât mai repede. Este un compromis major pe care îl face PNL. Vom vedea mai departe ce vom face”, a spus Florin Cîțu.

”Noi am încercat să avem o guvernare cu cei de la USR. Cei de la USR ne-au închis ușa, au avut niște condiții bizare la care nu au renunțat. Suntem în partea cealaltă.”

Premierul interimar Florin Cîțu a anunțat că o măsură precum cea adoptată în Austria, carantină pentru cei nevaccinați, nu este luată în calcul deocamdată în România

”Deocamdată mergem cu certificatul verde, dar românii trebuie să știe că în Europa măsurile sunt mult mai drastice (...) În acest moment promovăm măsura certificatului verde. Pentru a stimula vaccinarea introducem certificatul verde.”, a spus Florin Cîțu.

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu PSD PNL guvern negocieri compromis
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close