Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu îi acuză pe social-democrați de plagiat: "PSD rămâne doar un fake"

Florin Cîțu îi acuză pe social-democrați de plagiat: "PSD rămâne doar un fake"

Premierul demis Florin Cîţu îi atacă pe cei de la PSD în cazul machetei cu Superman prăbuşindu-se, pe care social-democrații au am plasat-o la intrarea în sala de plen a Parlamentului în ziua votulului moțiunii.

Florin Cîțu îi acuză pe social-democrați de plagiat: "PSD rămâne doar un fake"
de Gabriel Dano    |    06 Oct 2021   •   19:52

Potrivit lui Florin Cîţu, PSD ar fi plagiat o machetă expusă în 2005 în faţa Muzeului Evreiesc din Berlin. Premierul demis a prezentat pe Instagram și dovada, mai exact o imagine realizată de fotograful Jens Ziehe cu titlul "Chiar şi eroii au zile rele".

Comentariul care însoțește postarea lui Florin Cîțu este "PSD rămâne doar un fake". Statuia originală îi aparţine artistului Marcus Witwers şi a mai fost expusă de-a lungul timpului în alte locaţii din Germania.

sursa: Inquam Photos / Octav Ganea - Instagram/ Florin Cîțu

Florin Cîțu, mesaj cu subînțeles pentru adversarii politici: 'Binele învinge!'

Cu o zi în urmă, Florin Cîțu a ținut să transmită un mesaj adversarilor săi politici, după ce moțiunea de cenzură împotriva sa a fost votată de un număr record de parlamentari: 281.

Rămas premier interimar, cu puteri restrânse, premierul a transmis pe Instagram mesajul: ”Binele învinge!”.

sursa: Instagram

Guvernul Cîțu a fost demis în Parlament după ce 281 de parlamentari PSD, USR și AUR. Joi ar putea fi consultări la Palatul Cotroceni pe tema formării noului Guvern.

Consultările pentru noul Guvern ar putea avea loc joi la Palatul Cotroceni.

Guvernul Cîțu a fost demis după ce marți 281 de parlamentari au votat pentru moțiunea de cenzură a PSD. Este vorba despre senatori și deputați de la PSD, USR și AUR. Pentru a fi aprobată, moțiunea avea nevoie de 234 de voturi.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu PSD
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close