Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: „Liberalismul a salvat România din criză. România are nevoie de un suflu nou”

Florin Cîțu: „Liberalismul a salvat România din criză. România are nevoie de un suflu nou”

Premierul Florin Cîțu, candidat pentru șefia PNL susținut de 30 de filiale locale, a declarat că liberalismul este cel care a salvat România din criza de anul trecut și susține că țara are nevoie de „un suflu nou”.

Florin Cîțu: „Liberalismul a salvat România din criză. România are nevoie de un suflu nou”
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    31 Mai 2021   •   23:39

„Liberalismul este cel care a salvat România din criză”, a spus premierul la Digi24.

„România a ieșit cu fruntea sus din pandemie tocmai pentru că a aplicat principii liberale, dar eu cred că e nevoie să forțăm puțin lucrurile, să forjăm, să avem această reformă. Liberalismul, așa cum îl văd și eu, trebuie aplicat ca să ne asigurăm de această perioadă de opt ani de zile de guvernare.

Partidul Național Liberal este partidul care conduce această coaliție de guvernare astăzi. Eu cred că poate mai mult. Cred că Partidul Național Liberal are resurse și are resurse umane, în primul rând, oameni care doresc reformă, oameni care nu vor să mai facă compromisuri, și așa cum am spus și spun mereu, oameni care să fie mândri în fiecare moment că sunt mândri ai Partidului Național Liberal, ca să nu existe niciun moment în care să nu fie mândri de faptul că sunt membri ai partidului

„Eu nu voi face compromisuri niciodată”

Au existat și momente dificile, de aceea vă spun că eu nu voi face compromisuri niciodată, și deja mă știți foarte bine. În patru ani de zile ca senator, ministru al Finanțelor, am fost cel mai atacat om de PSD, cele mai multe moțiuni simple împotriva mea, niciodată nu am cedat un centimetru în fața PSD. Aceasta este direcția în care vom merge. Liberalism – am trăit toată viața după principii liberale, am aplicat principiile liberale și așa voi face și în viitor

Premierul a ținut să precizeze faptul că Emil Boc ar putea fi unul dintre vice-presedintii PNL.

„Valoarea domnului Boc este cunoscuta deja, ca om politic, ca primar si oamenii pe care i-am adus langa mine au demonstrat in localitatile pe care le administreaza se pot face dupa principii liberale”, a mai spus Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close