Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu, mesaj subtil pentru Ludovic Orban: "Get it?"

Florin Cîţu, mesaj subtil pentru Ludovic Orban: "Get it?"

Florin Cîțu i-a răspuns lui Ludovic Orban printr-o fotografie, după ce președintele în funcție al PNL a spus că nu se poate vorbi despre suflu nou în partid cât timp candidatul are în spate persoane precum Raluca Turcan, Emil Boc sau Alina Gorghiu.

Florin Cîţu, mesaj subtil pentru Ludovic Orban: "Get it?"
Sursa foto: Facebook / Florin Cîţu
de Alin Tarnovschi    |    20 Iun 2021   •   09:33

După declarațiile lui Ludovic Orban privind suflul nou din partid, Florin Cîțu a postat, pe Facebook, o fotografie cu el, având în spate sigla PNL și mesajul "Alege viitorul".

Mesajul care însoțește fotografia lui Cîțu este "Get it?" ("Înțelegi?" - traducere).

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut un nou atac la contracandidatul său la funcția de președinte al partidului, spunând că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur și, în acest caz, ar trebui redefinit "suflul nou".

Ludovic Orban, săgeţi către Florin Cîţu: "Să vorbeşti de suflu nou cu Alina Gorghiu, Raluca Turcan sau Emil Boc..."

"Acuma, sigur că să vorbești de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman și așa mai departe, ca să nu fac o listă chiar , să vorbești de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou.

Știți, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mișc în sensul în care se mișcă societatea și la fel au fost foarte mulți dintre colaboratorii mei și eu cred că așa e normal, așa e firesc, orice instituție trebuie să se adapteze", a spus Orban.

Orban a mai spus că încearcă să țină partidul "în pas cu vremea", dar nu pretinde că vrea un suflu nou, notează Mediafax.

"Eu mă bizui în egală măsură pe oameni cu experiență. Evident că trebuie îmbinate experiența cu înțelepciunea, cu curajul", a mai spus președintele PNL.

Congresul PNL, la care se va alege președintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Ludovic Orban PNL
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close