Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat la finalul lunii septembrie. E momentul să implementăm și ”România educată”

Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat la finalul lunii septembrie. E momentul să implementăm și ”România educată”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) va fi aprobat la finalul lunii septembrie, iar acum este momentul ca proiectul ”România educată” să fie și el implementat.

Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat la finalul lunii septembrie. E momentul să implementăm și ”România educată”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    26 Aug 2021   •   13:25

”PNRR va fi aprobat la finalul lunii septembrie, deci suntem în grafic. (...) Surse de finanțare avem, avem acum și ”România educată”, știm foarte clar unde vrem să ajungem cu sistemul. Este momentul să implementăm acest program.

Sunt create premisele elaborării unui alt pachet legislativ, în vederea asigurării suportului normativ, necesare formei și a coerenței cu alte reglementări legale și cu cerințele unui mediu social-economic în continuă schimbare.

În vederea implementării proiectului ”România educată”, PNRR transmis la Comisia Europeană în iunie, cuprinde oportunități de finanțare a unor proiecte de maximă importanță pentru sistemul național de educație și formare, orientat spre atingerea țintelor asumate în cadrul reformei.

(...) Obiectivele și țintele strategice în domeniul educației, stabilite prin ”România educată”, ceea ce va determina accelerarea procesului de reformă a educației și va crea premisele asigurării stabilității și credibilității sistemului educațional”, a declarat premierul Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close