Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, răbufnire la adresa liderului PSD: "Tovarășul Ciolacu să mă sune. Îmi luam două zile din viață și îi explicam cum e cu bugetul"

Florin Cîțu, răbufnire la adresa liderului PSD: "Tovarășul Ciolacu să mă sune. Îmi luam două zile din viață și îi explicam cum e cu bugetul"

Premieru Citu a făcut o declarație surprinzătoare, sâmbătă, după întoarcerea de la Bruxelles. Vizibil enervat, acesta l-a atacat pe liderul PSD după ce Marcel Ciolacu ar fi depus o sesizare la Comisia Europeană cu privire la bugetul de stat pentru anul 2021.

Florin Cîțu, răbufnire la adresa liderului PSD: "Tovarășul Ciolacu să mă sune. Îmi luam două zile din viață și îi explicam cum e cu bugetul"
de Georgiana Adam    |    13 Feb 2021   •   16:49

Florin Citu l-a invitat pe Președintele PSD să îi dea un telefon pentru a-i explica ce se întâmplă cu bugetul României.

"Prin acest buget reparăm dezmatul făcut de PSD în perioada 2017-2019. Observăm cu toții ipocrizia lui Ciolacu și a celor de la PSD", a spus nervos Premierul Citu.

"Aceștia reclamă de câteva luni de zile la CE bugetul României. Aceiași oameni care acum câțiva ani se supărau când noi reclamăm la Comisia Europeană. Nu această e problema, că fac aceste reclamațîi.

Eu așteptăm de la tovarășul Ciolacu să mă sune, îmi luăm eu o zi, două, din viață, pierdeam timpul acesta, și îi explicăm cum e cu bugetul. Știu, e mai greu, dar îi explicăm eu. În loc să facă aceste reclamații la Comiia Europeană." 

Marcel Ciolacu a reacționat imediat: "Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustările în ţară"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a lansat un nou atac, într-o postare pe Facebook, la adresa premierului Florin Cîţu, recent întors de la Bruxelles, acolo unde a avut o vizită de lucru cu liderii europeni.

"Cîțu și-a luat palme peste ochi la Bruxelles și își varsă frustrările pe toată lumea în țară.

Vrei să dai telefoane, Cîțule?! Hai pune mâna pe telefon și formează:

- La milioanele de angajați cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim;

- La milioanele de copii pe care i-ai mințit cu nesimțire că le crești alocațiile,

- La milioanele de pensionari de care ți-ai bătut joc ”electoral” că le crești pensiile;

- La sutele de mii de fermieri loviți de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire;

- La zecile de mii de antreprenori care și-au închis afacerile așteptând la nesfârșit banii promiși pe care voi i-ați FURAT,

Ai vreo 10 milioane de telefoane de dat! 10 milioane de români pe care i-ai nenorocit, Cîțule!

Și la sfârșit, dă-ți demisia! Scutenește-ne de rățoiala asta adolescentină!", a scris Marcel Ciolacu, în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close