Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, după recordul de vaccinări de azi: ”Sunt cifre care ne dau speranțe”

Florin Cîțu, după recordul de vaccinări de azi: ”Sunt cifre care ne dau speranțe”

Florin Cîțu, premierul demis, a transmis un mesaj pe Facebook, după recordul de vaccinări de astăzi. Acesta îi felicită pe toți cei care au ales să se imunizeze și spune că aceste cifre ”ne dau speranță”.

Florin Cîțu, după recordul de vaccinări de azi: ”Sunt cifre care ne dau speranțe”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    22 Oct 2021   •   20:49

”Record la vaccinări cu prima doză astăzi. Peste 86.000 de români au ales să înceapă imunizarea prin cea mai sigură metodă, iar în total peste 128.000 de persoane s-au vaccinat în cursul acestei zile, până la ora la care scriu această postare. Sunt cifre care ne dau speranțe.

Vaccinarea înseamnă sănătate și grijă. Grijă pentru propria persoană, pentru cei apropiați și pentru cei care au nevoie să acceseze sistemul de sănătate, fie că suferă de COVID 19 sau de alte afecțiuni.

Îi felicit pe toți cei care s-au vaccinat până acum și am încredere că, în perioada următoare, vom înregistra noi recorduri”, a transmis Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Cozi uriașe la maratonul vaccinării. Aproape 130.000 de români s-au imunizat în ultimele 24 de ore

A fost revoltă la două dintre cele șase centre de vaccinare deschise la maratonul din Capitală. Zeci de români care s-au prezentat dis-de-dimineață la centrul de la Biblioteca Națională au aflat cu stupoare că acest centru se va deschide abia la ora 16.

În paralel, la centrul dintr-un mall, s-au format cozi uriașe, pentru că personalul medical a rămas fără seringi.

Veniți la centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor, cu prilejul "Maratonului vaccinării pentru viață", ministrul Sănătății şi reprezentanta OMS au îndemnat românii să se imunizeze. Dar și să nu lase garda jos.

"Mesajul nostru ferm este acela ca oamenii să vină la vaccinare şi în acelaşi timp, în fiecare zi, în fiecare clipă, în fiecare moment, să păstrăm măsurile de protecţie, în primul rând masca, ce va fi instituită ca obligatorie prin decizia Guvernului atât în spaţiile închise, cât şi în spaţiile deschise, şi să ne protejăm unii pe alţii", a afirmat ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close