Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, reproșuri la adresa PSD: "Acest guvern a scos taxele introduse de voi!"

Florin Cîțu, reproșuri la adresa PSD: "Acest guvern a scos taxele introduse de voi!"

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a lansat o serie de reproșuri la adresa PSD și a Guvernelor precedente ale României, într-o postare pe Facebook.

Florin Cîțu, reproșuri la adresa PSD: "Acest guvern a scos taxele introduse de voi!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Sep 2020   •   12:20

"Semne bune. Socialiștii delirează.

Degeaba încercați, tovarăși, cu tot felul de scenarii apocaliptice pentru anul viitor. Nu vă mai crede nimeni.

Acest guvern a scos taxele introduse de VOI. Mai mult, ați introdus taxe când economia globală era ok. Asta da ticăloșie.

Să recapitulăm.

Am eliminat supraacciza la combustibil și imediat a SCĂZUT prețul la pompă pentru TOȚI românii.

Am eliminat una dintre cele mai perverse taxe, supraimpozitarea contractelor part-time. Cât de ticăloși să fiți să-i taxați pe oameni pentru veniturile pe care nu le au? Atât de ticăloși.

Am eliminat TVA defalcat. O tâmpenie de sistem. Doar niște tovarăși fară niciun fel de educație economică puteau să inventeze așa ceva.

Dar nimic din ce ați făcut nu a fost la fel de nociv că OUG 114. Ați pus în genunchi o economie întreagă doar pentru că urâți tot ce înseamnă sector privat. A fost o ordonanță scrisa cu ură. O ordonanță menită să distrugă tot ce reprezintă sector privat în România. Am elimiant TOATE taxele introduse de voi prin această ordonanță nenorocită.

Toat lumea știe deja. Am eliminat taxele pe care voi le-ați introdus. Acestea sunt fapte. Nu sunt scenarii. Asta face o guvernare liberala.

Am eliminat taxe, am redus dobânzile, am scăzut inflația - aka guvernare liberală.

Și da, #RomaniiTrebuieSaStie că asta înseamnă o economie fară voi! Taxe mici, dobânzi mici, inflație mică", a scris ministrul în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close