Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu: Nu există niciun scenariu în care România intră în lockdown de Paște

Florin Cîţu: Nu există niciun scenariu în care România intră în lockdown de Paște

Premierul Florin Cîţu a precizat, luni seara, că nu există niciun scenariu în care România intră în lockdown şi a dat asigurări că ţara va fi deschisă şi pe perioada sărbătorilor de Paşte.

Florin Cîţu: Nu există niciun scenariu în care România intră în lockdown de Paște
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2021   •   22:29

Premierul Florin Cîţu a postat un mesaj pe reţelele de socializare prin care face apel la responsabilitate.

"Revenim la normalitate, împreună, dacă vom continua să fim responsabili! În luna martie primim 2.6 milioane doze de vaccin. În luna aprilie primim cel puțin 3.1 milioane doze de vaccin", a mai spus Florin Cîţu pe Facebook.

Florin Cîţu: "Nu există niciun scenariu în care România intră în lockdown"

Am avut grijă să aloc resursele necesare ca până la finalul lunii septembrie să avem cel puțin 10.4 milioane de români vaccinați cu ambele doze de vaccin.

P.S. Nu există NICIUN scenariu în care România intră în lockdown. Am promis că ținem România deschisă de Crăciun și de Revelion, ne-am ținut de cuvânt. Vă asigur că așa va fi și în perioada Sărbătorilor de Paște.", a spus Florin Cîţu pe Facebook.

Revenim la normalitate, împreună, dacă vom continua să fim responsabili! În luna martie primim 2.6 milioane doze de...

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 9 martie 2021

Premierul Florin Cîțu, anunț neașteptat despre starea economiei. "Rezultatele se vor vedea imediat!"

Premierul Florin Cîțu a publicat, marți, un grafic EUROSTAT (Institutul de Statistică al Uniunii Europene) care atestă, în opinina prim-ministrului român, potențialul de revenire al economiei autohtone.

"Eurostat CONFIRMĂ revenirea în V a economiei. România a avut CEA MAI MARE creștere economică din UE în trimestrul IV din 2020.

Mulțumesc pentru că am făcut echipă în cea mai mare criză din ultima sută de ani. Am luat cele mai bune măsuri în 2020.

Chiar daca am fost sabotați constant de socialiștii de la PSD. Continuăm la fel și în perioada 2021-2024 și rezultatele se vor vedea imediat", a scris Cîțu pe Facebook.

Potrivit EUROSTAT, Romania a înregistrat o creștere de 4,8% a PIB în trimestrul IV din 2020, prin raportare la PIB-ul din trimestrul III, pe baza datelor ajustate în funcție de sezonalitate.

În clasamentul EUROSTAT, țara noastră se situează pe primul loc la acest indicator - creșterea trimestrială a PIB, urmată de Malta (+3.8%) Croația și Grecia, ambele cu +2.7%.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close