Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: "Am fost victimele propriului succes. Când am spus că se poate vaccina oricine cu buletinul, nu a mai fost de succes campania"

Florin Cîțu: "Am fost victimele propriului succes. Când am spus că se poate vaccina oricine cu buletinul, nu a mai fost de succes campania"

Fostul premier Florin Cîțu a spus că România a fost mult timp "campioană la vaccinare", însă după aceea "am fost victimele propriului succes".

Florin Cîțu: "Am fost victimele propriului succes. Când am spus că se poate vaccina oricine cu buletinul, nu a mai fost de succes campania"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2021   •   19:38

"La început nu aveam vaccinul și am făcut tot ce ținea de Guvern ca românii să aibă acces la vaccin în același timp cu restul UE. Ați văzut că într-o perioadă lungă de timp România era campioană la vaccinare

După aceea, am fost victimele propriului succes. În momentul în care am spus că se poate vaccina oricine cu buletinul, cam în acel moment a început să nu mai fie un succes campania de vaccinare. (...)

E posibil să fi fost o problemă faptul că am folosit... vectorul de imagine am fost eu, au fost colegii mei din guvern. 

Sper ca oamenii să înțeleagă că vaccinarea este singura soluție pentru a depăși pandemia", a declarat fostul prim-ministru Florin Cîțu, la televiziunea publică.

"În vară, când erau câteva cazuri, am decis ca economia să fie deschisă, pentru că aveam nevoie de resurse. Știam că vine un val patru, nu știam de intensitate. Oricine spune asta, nu spune adevărul", a continuat Cîţu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu vaccinare
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close