x close

Florin Iordache îl critică dur pe actualul ministru al Justiţiei: „Interpretează de la sine putere deciziile CCR”

de A.M.P    |    05 Apr 2017   •   08:16
Florin Iordache îl critică dur pe actualul ministru al Justiţiei: „Interpretează de la sine putere deciziile CCR” 482 Foto: gov.ro

Florin Iordache, fost ministru al Justiției, a afirmat marți în Comisia juridică a Camerei Deputaților că nu se așteaptă de la actuala conducere a Ministerului Justiției la o îmbunătățire a legislației și a menționat că a văzut o anumită poziție a actualului ministru care interpretează de la sine putere deciziile Curții Constituționale.

"Am văzut o anumită poziție a actualului ministru al Justiției care interpretează de la sine putere deciziile Curții. Discutând de abuzul în serviciu, dumnealui spune că nu trebuie să fie un prag. Deci, dacă așa gândește Ministerul sau colectivul care gândește în acest moment modificările la Codul penal, acela este colectiv care a elaborat Codurile penale. Deci, eu, personal, nu mă aștept de la actuala conducere a Ministerului Justiției la o îmbunătățire a condițiilor și a legislației în vigoare", a spus Iordache, citat de news.ro.

Iordache a răspuns astfel la propunerea secretarului de stat în Ministerul Justiției Mariana Moț de a se amâna discuțiile din Comisia juridică de la un proiect de lege de modificare a Codului penal în sensul punerii în acord cu deciziile Curții Constituționale. El a precizat, în context, că nu este de acord cu această amânare.

 

Citeşte mai multe despre:

Florin Iordache ministrul Justitiei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati