Antena 3 CNN Politică Florin Jianu, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Florin Jianu, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Florin Jianu, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat
de S.T.    |    03 Ian 2017   •   16:26

Florin Jianu, BIOGRAFIE. Florin Jianu, propus din partea PSD la conducerea Ministerului IMM-urilor şi antreprenorilor, portofoliu nou creat, a făcut parte din Guvernul Ponta, ocupând poziţia de ministru delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism în perioada martie-decembrie 2014.

Florin Jianu, BIOGRAFIE. Născut la 30 decembrie 1976 în Slatina (judeţul Olt), Jianu a absolvit Colegiul Naţional "Radu Greceanu" din oraşul natal, iar în 1999 a terminat Facultatea de Matematică la Universitatea Bucureşti.

Florin Jianu, BIOGRAFIE. Între anii 1999 şi 2001 a urmat un master în managementul resurselor umane, la Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

După terminarea facultăţii, el a lucrat în cadrul Preşedinţiei României pe poziţia de coordonator programe teritoriu.

Din anul 2012 până în martie 2014, când a devenit ministru, Jianu a fost preşedinte al European Union of Young Entrepreneurs - JEUNE, Bruxelles.

În perioada 2011 - martie 2014, el a fost acţionar al companiei adVice innovation, care furnizează servicii de consultanţă în management, iar încă din 2010 fusese membru în Comitetul Economic şi Social.

Din aprilie 2016 este preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), ales pentru un mandat de patru ani.

×
Subiecte în articol: Florin Jianu Florin Jianu biografie guvern
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close