Antena 3 CNN Politică Florin Popescu, candidat PDL la CJ Dâmboviţa: Nu sunt anchetat în niciun dosar penal

Florin Popescu, candidat PDL la CJ Dâmboviţa: Nu sunt anchetat în niciun dosar penal

Florin Popescu, candidat PDL la CJ Dâmboviţa: Nu sunt anchetat în niciun dosar penal
Sursa foto: Foto: INTACT Images
07 Iun 2012   •   22:07

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Florin Popescu, candidat din partea PDL pentru un nou mandat, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu este anchetat în niciun dosar penal şi a prezentat două adrese de la DNA Bucureşti şi Parchetul Dâmboviţa prin care să confirme acest lucru, informează Agerpres.

''Am fost acuzat că am nu ştiu câte dosare, la nu ştiu câte Parchete (...). Nu sunt anchetat în niciun dosar legat nici de abuz de putere, nici de fapte de corupţie. Am două adrese, una de la DNA Bucureşti şi una de la Parchetul Dâmboviţa'', a spus Popescu.

''Ca urmare a cererii formulate de dumneavoastră vă comunicăm că la Serviciul Teritorial Bucureşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu a fost înregistrat dosar penal sau lucrare în care să se fi efectuat cercetări faţă de dumneavoastră'', se arată în răspunsul DNA către Florin Popescu, prezentat de acesta presei.

O altă adresă prezentată de Florin Popescu este de la Parchetul Dâmboviţa.

''Ca urmare a solicitării din 28.03.2012, vă facem cunoscut că pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa nu se află, în prezent, înregistrată nicio cauză în care să se fi început urmărirea penală sau să se fi pus în mişcare acţiunea penală faţă de dumneavoastră'', se arată în adresa Parchetului Dâmboviţa către Florin Popescu.

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, spune că acuzele care i s-au adus sunt nefondate.

''Astfel sunt dovezi că ceea ce s-a spus la adresa mea au fost pure declaraţii politice, făcute de oameni care vor plăti electoral (...). Aceştia au încercat să speculeze în urma unor reclamaţii, n-am spus că nu am nicio reclamaţie, reclamaţii au fost, însă acestea au fost verificate de mai multe organe: Parchet, Curte de Conturi, audit şi toate aceste instituţii au spus că la CJ lucrurile sunt în regulă, nu s-au irosit banii publici, licitaţiile au fost corecte, iar eu nu sunt anchetat în niciun dosar'', a precizat Popescu.

Florin Popescu este preşedinte al PDL Dâmboviţa şi candidează pentru un nou mandat la funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close