Antena 3 CNN Politică Florin Spătaru, ministrul Economiei, despre banii din portbagajul șefului OSIM: ”Să explice în scris”

Florin Spătaru, ministrul Economiei, despre banii din portbagajul șefului OSIM: ”Să explice în scris”

Florin Spătaru, ministrul Economiei, îi va cere explicații scrise șefului Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) care a fost surprins cu un pachet de bani în portbagaj.

Florin Spătaru, ministrul Economiei, despre banii din portbagajul șefului OSIM: ”Să explice în scris”
Sursa foto: Facebook: gov.ro
de Alexandra Cojoianu    |    02 Ian 2023   •   18:25

”Dânsul spune că este o rugăminte a unui prieten de a-i da acești bani, numai că îi voi face o solicitare oficială către el, să explice în scris.

Din câte am înțeles, femeile din imagini sunt două angajate a restaurantului al cărui patron l-a rugat pe domnul Șerbănescu să îi aducă acești bani la Restaurant”, a transmis Florin Spătaru

De asemenea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a susținut că va interveni dacă evenimentul încalcă regulile instituției publice.

Marian Şerbănescu, șeful Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), a fost surprins în timp ce face o tranzacţie misterioasă, în fața unui restaurant, ce cuprindea o sumă mare de bani.

Întrebat despre bani, la momentul respectiv, de jurnaliștii Adevărul, Marian Șerbănescu a susținut: ”Da, 100% eu eram pentru că este restaurantul unui prieten de-al meu, suntem prieteni foarte buni, merg foarte des acolo. Probabil am mers acolo să îmi iau de mâncare și îmi aduc aminte că era înainte de Sărbători.

Plecam spre Constanța și m-a rugat să îi aduc niște chestii, printre acestea erau și banii lui din încasări din ziua anterioară. Erau și un cozonac, niște burgeri. Îmi aduc aminte, eu am trecut pe acolo și trec destul de des”.

×
Subiecte în articol: Florin Spătaru osim
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close