Antena 3 CNN Politică Flutur: Demnitarii PDL trebuie să aleagă între funcţia publică şi statutul de afacerist (VIDEO)

Flutur: Demnitarii PDL trebuie să aleagă între funcţia publică şi statutul de afacerist (VIDEO)

Flutur: Demnitarii PDL trebuie să aleagă între funcţia publică şi statutul de afacerist (VIDEO)
Sursa foto: GHeorghe Flutur
30 Mai 2010   •   20:17

Gheorghe Flutur a declarat, în urma reuniunii Colegiului Director al PDL, că s-au luat membrii Colegiului au luat patru decizii importante. În primul rând, Flutur a precizat că s-a luat decizia amânării alegerilor la nivel naţional din cadrul PDL pentru primăvara anului 2011. La nivel local, alegerile din cadrul PDL, se vor desfăşura conform calendarului stabilit. Totodată, Flutur a anunţat sprijinul PDL pentru Guvernul României pentru măsurile de limitare a cheltuielilor bugetare, pentru perioada următoare, şi măsurile de relansare economică a României.

?În această seară este şedinţă de Guvern. Executivul va aproba aceste măsuri, Mâine, probabil că se va depune în Parlament acest pachet de măsuri, dar doresc să vă informez că, după prezentarea situaţiei actuale a României de către primul ministru, în unanimitate conducerea PDL a acordat sprijin pentru aceste măsuri?, a declarat Flutur.

Oficialul PDL a mai spus că a treia hotărâre se referă la o rezoluţie a partidului prin care Colegiul Director Naţional împuterniceşte Biroul Permanent Naţional în sensul de a clarifica situţia tuturor demnitarilor publici ai PDL.

?Toţi demnitarii publici ai PDL trebuie să se hotărască între păstrarea funcţiei de demnitate publică sau a avea afaceri cu statul. Dorim să separăm aceste lucruri, iar Biroul Permanent Naţional a fost mandatat să ia aceste măsuri în perioada imediat următoare?, a anunţat Flutur.

La final, Flutur a spus că Guvernul României, prin primul ministru, a fost mandatat să facă o analiză pentru a trece la reducerea în continuare a numărului de agenţii, a numărului de secretari de stat, a inspectorilor guvernamentali, în sensul de a continua efortul de reducere a cheltuielilor cu aparatul de stat.



Antena3.ro



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close