Antena 3 CNN Politică Flutur: "Suntem convinşi că Băsescu este preşedintele României. Dimineaţă avea cu 60.000 de voturi peste Geoană"

Flutur: "Suntem convinşi că Băsescu este preşedintele României. Dimineaţă avea cu 60.000 de voturi peste Geoană"

Flutur: "Suntem convinşi că Băsescu este preşedintele României. Dimineaţă avea cu 60.000 de voturi peste Geoană"
Sursa foto: flutur
07 Dec 2009   •   10:22

Democrat liberalii sunt siguri pe victoria lui Traian Băsescu, după ce numărătoarea paralelă realizată de PDL confirmă că preşedintele Băsescu are cu aproximativ 60.000 de voturi mai mult decât Mircea Geoană.

?PDL a făcut numărătoarea paralelă într-un timp record. Suntem convinşi că Traian Băsescu este preşedintele României. Dimineaţă avea deja peste 60.000 de voturi avans şi nu erau venite voturile din diaspora? a spus Gheorghe Flutur.

Flutur a arătat că motivul pentru care membrii PDL erau încrezători încă de duminică seară, deşi cifrele indicate de exit poll-uri îl dădeau câştigător pe Mircea Geoană, este că electoratul PDL se mobilizează cu precădere în partea a doua a zilei. ?Electoratul nostru a ieşit masiv la vot, tineretul între 19.00 şi 21.00 şi diaspora, care ne este favorabilă?.

La suspisciunile de fraudă electorală înainteate de unele partide, Flutur a adus argumentul observatorilor internaţionali, potrivit cărora primul tur de scrutin a fost corect. ?Şi în turul unu, organismele nu au avut niciun cuvânt de critică la adresa acestor alegeri? a spus el.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vot Traian Băsescu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close