Antena 3 CNN Politică Fost consilier prezidenţial: Preşedintele Traian Băsescu va efectua o vizită oficială la Chişinău, pe 1 februarie

Fost consilier prezidenţial: Preşedintele Traian Băsescu va efectua o vizită oficială la Chişinău, pe 1 februarie

Fost consilier prezidenţial: Preşedintele Traian Băsescu va efectua o vizită oficială la Chişinău, pe 1 februarie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Ian 2013   •   16:17

Deputatul PDL pentru diaspora Eugen Tomac, fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, anunţă sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, o vizită oficială a şefului la statului la Chişinău pe data de 1 februarie.
   
"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va efectua, pe 1 februarie, o vizită oficială la Chişinău. Este a patra vizită pe care şeful statului român o efectuează în Basarabia. Sunt convins că şi de data aceasta vizita se va concretiza prin proiecte comune în beneficiul românilor de pe cele două maluri ale Prutului", scrie Tomac pe Facebook.
   
Vizita a fost anunţată sâmbătă şi de presa din Republica Moldova. Vizita la Chişinău a lui Traian Basescu va avea loc la invitaţia făcută de omologul Nicolae Timofti, adresată în mai 2012, cu ocazia vizitei sale la Bucureşti, conform Mediafax.
   
De asemenea, potrivit portalului Unimedia.info, anunţul vizitei ar fi fost făcut de premierul Vlad Filat, într-o întâlnire informală vineri seară cu jurnalişti moldoveni. Potrivit agenţiei Info-Prim, informaţia a fost confirmată şi de către Preşedinţia Republicii Moldova.
   
Precedenta vizită la Chişinău a preşedintelui Traian Băsescu a avut loc în ianuarie 2010, fiind prima deplasare externă făcută de şeful statului la începutul celui de-al doilea mandat al său.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close