Antena 3 CNN Politică Un fost deputat AUR va ajunge la închisoare dacă nu va plăti 40.000 de lei amendă. Parlamentarul spune că nu are banii

Un fost deputat AUR va ajunge la închisoare dacă nu va plăti 40.000 de lei amendă. Parlamentarul spune că nu are banii

Un fost parlamentar AUR a fost condamnat și este ameninţat cu puşcăria. Trebuie să plătească 40.000 de lei în două luni ca să nu ajungă în spatele gratiilor.

Un fost deputat AUR va ajunge la închisoare dacă nu va plăti 40.000 de lei amendă. Parlamentarul spune că nu are banii
Sursa foto: Profimedia Images
de Vasile Marcu    |    07 Dec 2022   •   14:29

Fostul deputatul AUR, în prezent deputat independent, recunoaște faptul că a încălcat legea în momentul în care a prezentat niște documente pe care nu ar fi trebuit să le prezinte într-un live pe care îl făcea pe o rețea socială. Acum însă a venit și ”nota de plată”. Nu mai puțin de 40.000 de lei pe care trebuie să îi dea statului român, după ce a fost condamnat în instanță pentru fapta sa. 

Deputatul susține că nu are acești bani. Însă, dacă nu achită suma în următoarele două luni, acesta riscă închisoarea, pentru că este vorba despre o amendă penală. 

În această dimineață, parlamentarul a explicat că va încerca, prin avocatul său, să ia legătură cu instanța judecătorească și să încerce eșalonarea sumei către statul român. Dacă nu va reuși acest lucru, susține că va fi nevoit să facă un credit. 

În momentul de față, documentele venite de la instanța de judecată au ajuns la Parlament, la Biroul permanent al Camerei Deputaților, care va lua act de această amendă penală pe care o are deputatul de plătit. 

×
Subiecte în articol: deputat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close