Antena 3 CNN Politică Fost lider PSD, despre ”execuțiile” din CEx: Killeri plătiţi. Mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant

Fost lider PSD, despre ”execuțiile” din CEx: Killeri plătiţi. Mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant

Fost lider PSD, despre ”execuțiile” din CEx: Killeri plătiţi. Mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Chirica
de M.Z.    |    16 Iun 2017   •   11:06

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a vorbit într-o conferință de presă, despre cum a fost el înlăturat de la șefia Partidului Social Democrat (PSD) – filiala Iași și cum decurg “execuțiile” în Comitetul Executiv (CEX) al PSD.

”Sunt şi eu răvăşit de situaţia, şi penibilă şi hilară uneori, de-a dreptul revoltătoare cel puţin pentru mine şi mulţi români, în ceea ce priveşte modalitatea incredibilă prin care Liviu Dragnea reuşeşte să distrugă un vis frumos al acestei ţări. Nu voi fi de acord cu Liviu Dragnea indiferent ce se va întâmpla de acum încolo. Aşa cum n-am fost de acord nici cu OUG 13, nici cu măsurile iresponsabile de a scoate oamenii în stradă. Guvernul a făcut greşeli. Ştim cu toţii lucrul acesta. Sunt lucruri care se puteau face mult mai repede şi mult mai bine, dar nu este un moment favorabil să arunci ţara în haos doar de dragul de a-ţi izola vârful puterii în PSD în numele personal a lui Liviu Dragnea. Prin urmare, avem nevoie de responsabilitate de la toţi oamenii politici, chiar dacă nu fac parte din partidul nostru, şi să ducem gândul că suntem mai departe într-o Românie europeană”, a declarat primarul Chirica. 

Cu toate acestea, Chirica susţine că ”nu Dragnea e problema, ci faptele lui arată că trebuie debranşat de partid”.

”În ritmul ăsta îngroapă PSD. Ar fi interesant de văzut la Camera Deputaţilor câţi dintre angajaţi sunt din Teleorman şi Ialomiţa. Sunt mulţi, nici nu mai contează din ce frizerie vine fiecare. Forţa într-un partid n-o ţii cu bâta”, a spus primarul Iaşiului. 

El le-a răspuns jurnaliştilor că dacă şi-ar dori, premierul Sorin Grindeanu ar fi o soluţie la conducerea PSD. 

Mihai Chirica a infirmat zvonurile conform cărora ar exista o axă Grindeanu-Ponta-Chirica. El a afirmat, totodată, că Sorin Grindeanu este susţinut de filialele Timiş, Caraş-Severin, Vrancea, precum şi de fostul lider al PSD Victor Ponta şi de europarlamentarul Cătălin Ivan. 

Primarul Iaşiului a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că tot ce s-a întâmplat în cazul Grindeanu reprezintă un ”asasinat politic”.

”Sunt nişte killeri plătiţi care ies şi spun ce vrea Dragnea. Conform Codului penal, ei nu pot fi pedepsiţi. Codul moral îi poate pedepsi. Sunt mai mulţi acolo, Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, Nicolae Bădălău. S-au transformat în asasini politici. Modalitatea de acţiune e simplă: un grup restrâns popularizează soluţia, spun că ori eşti agent SIE ori KGB sau şeful vreunei structuri periculoase. Se lucrează pe ranguri, dacă nu iese Firea, începe Olguţa. Şi încep să lovească, mirosul de sânge devine pregnant. Lovesc rând pe rând, stimulându-şi imaginaţia. Apoi se supune la vot, după ce l-am omorât îl şi defăimăm. Omul respectiv e umilit cum nu vă puteţi imagina. Ăsta e asasinat politic. Vor urma şi alţii la rând, cât timp Dragnea e şef la PSD”, a arătat Mihai Chirica.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Mihai Chirica executii
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close