Antena 3 CNN Politică Fost şef ANAF: Cîţu e un Vadim al Finanţelor. Promovează orice maimuţă profesională

Fost şef ANAF: Cîţu e un Vadim al Finanţelor. Promovează orice maimuţă profesională

Fostul şef al ANAF Gelu Diaconu l-a criticat pe ministrul Florin Cîţu pentru lipsa sa de abilitate referitoare la restructurarea Fiscului. Pe de altă parte, acesta îl acuză pe Florin Cîţu că „promovează în teritoriu pe funcţii de conducere orice maimuţă profesională cu recomandare de la partid.

Fost şef ANAF: Cîţu e un Vadim al Finanţelor. Promovează orice maimuţă profesională
Sursa foto: Foto: Gelu Diaconu/ Facebook
de M.V    |    08 Feb 2020   •   13:00

„6 explicaţii pentru talibanii liberali care nu înţeleg de ce îl critic pe Florin Cîţu. Vom trece peste declaraţiile lui hazardate, demne de un Vadim al finanţelor, şi inventariem câteva fapte”, scrie fostul şef al Fiscului.

Doar că pe el nu-l vedem decât făcând cu omniscienţă declaraţii publice aproape infantile despre deficit, împrumuturi, TVA, informatizare ANAF, vama, etc.   Şi asta pentru că nu cunoaşte sistemul finanţelor publice şi al administrării fiscale. Cu excepţia poate a domeniului datoriei publice, omul nostru este pur şi simplu o CATASTROFĂ în exerciţiul administrării finanţelor. Un adevărat pericol public.   Cred că dl Cîţu ar putea fi orice altceva, dar nu administratorul finanţelor ţării. Aşteptaţi-va la ce e mai rău pe viitor!”, spune Diaconu, potrivit adevarul.ro.
 

×
Subiecte în articol: ANAF
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close