Antena 3 CNN Politică Fostul consilier prezidenţial Claudiu Săftoiu s-a înscris în PNL

Fostul consilier prezidenţial Claudiu Săftoiu s-a înscris în PNL

Fostul consilier prezidenţial Claudiu Săftoiu s-a înscris în PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Mai 2011   •   18:06

Fostul consilier prezidenţiale şi director al SIE, Claudiu Săftoiu, s-a înscris, marţi, în Partidul Naţional Liberal. Liderul formaţiunii, Crin Antonescu, a declarat că atât el cât şi întreg BPC "a luat act de bucurie" de această intrare şi a precizat că demersul a pornit integral de la Săftoiu, informează Mediafax.   

"Claudiu Săftoiu a devenit membru al PNL, este un demers care a pornit de la domnia sa şi eu şi conducerea PNL, BPC, am luat act cu bucurie de intrarea alături de noi în această bătălie, pentru că este, din punctul meu de vedere, un om de certă calitate umană, intelectuală, cu vaste şi solide cunoştinţe în domeniul analizei politice", a spus Antonescu.

"Faptul că un om de calitate şi de onoare intră azi în rândul PNL mă face să fiu bucuros, onorat ca preşedinte al PNL. Îi doresc o carieră şi o activitate fructuoase în PNL şi sunt convins că le va avea", a adăugat Crin Antonescu.

În acelaşi, Claudiu Săftoiu a precizat că implicarea directă în politică reprezintă un proiect de viaţă.
   
"Am fost jurnalist politic, consultant politic al unui preşedinte de ţară, umil servant al intereselor naţionale ca director SIE. Am uitat un trecut dureros personal pentru mine şi privesc la un viitor pe care îl pot construi în PNL", a spus Săftoiu.

Mai mult decât atât, fostul consilier prezidenţial şi-a exprimat şi intenţia ca pe viitor să candideze pentru o funcţie în partid şi, dacă noii săi colegi din PNL vor considera că o reprezentare din partea sa într-un colegiu ar fi oportună, atunci va accepta.

Claudiu Săftoiu a fost consilier prezidenţial între 2004 şi 2006, de la începutul primului mandat al preşedintelui Traian Băsescu până la numirea sa în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.
   



×
Subiecte în articol: claudiu saftoiu PNL
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close