Fostul ministru Eugen Teodorovici se delimitează de conducerea PSD: „Cei care decid trebuie să stea cu picioarele în apă rece și să ia o hotărâre”

08 Feb 2017   •   08:22
Fostul ministru Eugen Teodorovici se delimitează de conducerea PSD: „Cei care decid trebuie să stea cu picioarele în apă rece și să ia o hotărâre” Foto: Agerpres

Eugen Teodorovici, fost ministru în guvernul Victor Ponta, s-a alăturat și el colegilor din PSD care au criticat modul cum se iau decizii la vârful partidului.

"Dacă tu crezi că este corect, bine şi legal, atunci faci. Dacă nu, eu zic că este normal ca fiecare politician în parte, indiferent de partidul din care face parte, să facă ce crede el de cuviinţă şi ce-i dictează conştiinţa”, a declarat Teodorovici, potrivit bursa.ro.

Fostul ministru nu a dorit să comenteze afirmaţia lui Klaus Iohannis că o demisie ar fi prea puţin, dar alegeri anticipate ar fi prea mult, în situaţia actuală de criză. "Este o chestiune pe care conducerea partidului trebuie să o discute", a declarat fostul ministru, continuând: "Cei care decid în partid trebuie să stea, frumos, cu picioarele în apă rece, şi să ia o hotărâre, aşa cum e nevoie, în principal pentru ţară".

 

x close