Antena 3 CNN Politică Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, și avocatul Dan Chitic au lansat propriul partid

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, și avocatul Dan Chitic au lansat propriul partid

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, și avocatul Dan Chitic au lansat propriul partid
06 Ian 2019   •   16:56

Fostul ofițer al SRI Daniel Dragomir a anunțat, duminică pe Facebook, înființarea Partidului Alianța Națională. Acesta a precizat că formațiunea este una care își fondează ideologia pe principii conservatoare și patriotice.

„Anunț astăzi înființarea Partidului Alianța Națională, care îi are ca fondatori pe Dan Chitic, Aurelian Popa și Lucian Dumitrașcu. Partidul Alianța Națională este o mișcare națională care își fondează ideologia pe principii patriotice, conservatoare, de respectare a tradițiilor și valorilor românești, pe sprijinirea capitalului autohton. Susțin această mișcare național-patriotică, ea fiind exprimarea politică a dezideratelor România 3.0”, a scris Daniel Dragomir, duminică pe Facebook.

Dragomir a adăugat că pe 24 ianuarie va fi organizată o conferință de lansare a noii formațiuni, unde va fi prezentat și programul politic.

Potrivit site-ului oficial al noului partid, obiectivele principale ale formațiunii sunt „Distrugerea statului paralel și tragerea la răspundere a tuturor celor care au comis abuzuri împotriva românilor; Aducerea instituțiilor de forță în matca lor constituțională și respectarea voinței cetățenilor în fața oricăror influențe ale cercurilor de interese din țară și din exterior; Redarea demnității și afirmarea suveranității țării prin punerea românilor pe primul loc în orice demers politic; Afirmarea voinței suverane a intereselor românilor în Uniunea Europeană”.

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a anunțat, în decembrie 2017, lansarea platformei civice România 3.0, cu ajutorul căreia și-a propus crearea unor strategii prin care România să-şi poată redobândi demnitatea naţională.

Partidul Alianța Națională apare în contextul în care 2019 este an electoral, în luna mai având loc alegerile europarlamentare, iar cele prezidențiale spre finalul anului.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close