Antena 3 CNN Politică Fostul premier al lui Băsescu, mesaj de susținere pentru Grindeanu

Fostul premier al lui Băsescu, mesaj de susținere pentru Grindeanu

Fostul premier al lui Băsescu, mesaj de susținere pentru Grindeanu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Iun 2017   •   13:25

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, că nu ar vrea să fie în locul premierului Sorin Grindeanu, afirmând că şeful guvernului are o situaţie grea de gestionat. 

"Nu aş vrea să fiu în locul lui, ăsta este primul lucru pe care... Privesc mai detaşat şi cu un fel de deja-vu. În toate guvernele apar momente de criză. Ce credeţi, că nu am trecut şi noi prin momente de criză? Noi le-am dezbătut mai mult în familie decât în faţa presei şi a opiniei publice. Ce credeţi, că mie nu mi s-a cerut demisia? Credeţi că eu am fost un premier căruia să nu i se fi cerut demisia. Numai cele 10-11 moţiuni de cenzură", a afirmat Boc, la Parlament, întrebat cum vede situaţia din PSD şi ce ar face în locul lui Sorin Grindeanu. 

Boc a mai spus că Sorin Grindeanu are o situaţie grea de gestionat şi a afirmat că PSD are resursele politice să găsească o soluţie bună pentru România. 

"Nu ştiu foarte bine situaţia din PSD, nu aş vrea să fiu în locul domnului Grindeanu care are o situaţie grea de gestionat, dar sunt convins că PSD are resursele politice să găsească o soluţie bună pentru stabilitatea României. Care va fi, vom vedea", a adăugat Emil Boc.

Este o zi decisivă, miercuri, în PSD, iar premierul Sorin Grindeanu și-a anulat programul oficial, pentru a doua zi consecutiv, urmând să participe la Comitetul Executiv al PSD.

În CEx-ul PSD, se va vota și excluderea lui Sorin Grindeanu din partid, în cazul în care premierul va refuza să accepte să-și prezinte demisia.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Emil Boc Sorin Grindeanu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close