x close

Dacian Cioloş îşi face partid: Există riscul ca acest proiect să ducă la fărâmiţarea opoziţiei. Circa 66.000 de oameni s-au uitat pe Facebook la lansare

de M.Z.    |    10 Dec 2017   •   13:03
Dacian Cioloş îşi face partid: Există riscul ca acest proiect să ducă la fărâmiţarea opoziţiei. Circa 66.000 de oameni s-au uitat pe Facebook la lansare 418 Foto: gov.ro

UPDATE 13.03 - Circa 66.000 de oameni s-au uitat pe Facebook la lansare.

”E greu să dezvolți un partid nou”, a comentat fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, duminică, la Antena 3.

---------------

Știrea inițială 

Preşedintele platformei România 100, fostul premier Dacian Cioloş, a anunţat, duminică, faptul că din actuala platformă se va desprinde un partid politic, care va fi prezentat în următoarele luni şi care va fi deschis la colaborarea cu Opoziţia.

„Din platforma România 100 se va desprinde un partid politic. Noi, cei care am fondat România 100, suntem hotărâţi să facem asta”, a spus Cioloş.

„Lucrăm la acest partid, lunile următoare vom fi în măsură să îl prezentăm. Nu e o lansare azi. (...) Există riscul ca acest proiect să ducă la fărâmiţarea opoziţiei. Ne-am gândit şi la asta, mi se pare ca o responsabilitate pe care nu am cum să nu o asum ca din această platformă să se desprindă un partid, care nu va acţiona împotriva celor care împărtăşim valori şi principii comune. Vom fi deschişi colaborării cu cei cu care putem lucra”, a spus Cioloş.

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

Dacian Ciolos partid
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati