Antena 3 CNN Politică Fostul preşedinte al PDL Bihor părăseşte formaţiunea: Blaga vrea să distrugă partidul

Fostul preşedinte al PDL Bihor părăseşte formaţiunea: Blaga vrea să distrugă partidul

Fostul preşedinte al PDL Bihor părăseşte formaţiunea: Blaga vrea să distrugă partidul
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Apr 2012   •   22:48

Deputatul Ştefan Seremi, care a renunţat, marţi, la funcţia de preşedinte al PDL Bihor, a declarat că va pleca din această formaţiune în urma unui conflict cu Vasile Blaga, pe care îl acuză că vrea să "distrugă partidul", informează Mediafax.
   
Seremi a declarat, miercuri, că pleacă din PDL pentru că se află într-un conflict ireconciliabil cu Vasile Blaga.
   
Potrivit deputatului, conflictul a izbucnit în 29 martie, când Vasile Blaga s-a aflat la Oradea şi când a avut loc o reuniune a Colegiului Director al filialei, la care fostul secretar general al partidului i-a reproşat că nu conduce bine organizaţia.
   
"Blaga a venit cu gândul direct că n-am făcut nimic, dar niciodată nu s-a mai întâmplat, ca acum, să avem, cu 30 de zile înainte de începerea campaniei, lista candidaţilor la primării şi la consiliile locale finalizată în proporţie de 95 la sută", a spus Seremi.
   
Deputatul a spus că Vasile Blaga "vrea să distrugă partidul", pentru ca PDL să înregistreze un scor slab în alegerile din acest an şi apoi să declanşeze un congres extraordinar.
   
"Mie îmi pare rău că Blaga vrea să distrugă partidul şi cred că Boc a fost fraier că i-a dat pe mână coordonarea campaniei pentru alegerile locale. Am chiar dubii că Blaga doreşte binele partidului. Cred că nu doreşte un scor foarte bun pentru PDL, pentru că atunci nu ar mai fi un congres extraordinar", a spus Seremi.
   
De asemenea, Ştefan Seremi a declarat că a primit oferte de a se înscrie în mai multe partide, dar deocamdată "analizează problema".
   
"Toate partidele mi-au făcut o ofertă, dar trebuie să analizez ce mi se oferă", a spus Seremi, adăugând că este posibil ca plecarea sa să fie urmată şi de câţiva primari care, ca şi el, nu se mai simt "reprezentaţi" de PDL.
   
"Deocamdată sunt căutat de primari şi cine-o să simtă că nu mai este reprezentat de PDL o să plece. De-aia am plecat şi eu, pentru că PDL, aşa cum este el astăzi în Bihor, nu mă mai reprezintă", a afirmat Seremi.
   
Deputatul Ştefan Seremi a anunţat, marţi, că a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Bihor şi va rămâne simplu membru de partid, motivând că nu se înţelege cu Radu Ţîrle, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, revenit în partid de la PNL.
   


×
Subiecte în articol: vasile blaga Bihor
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close