Antena 3 CNN Politică Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, audiat la DNA: Acuzația e clasică, de abuz în serviciu

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, audiat la DNA: Acuzația e clasică, de abuz în serviciu

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, audiat la DNA: Acuzația e clasică, de abuz în serviciu
de M.Z.    |    17 Feb 2017   •   11:33

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost audiat vineri de procurorii DNA. La ieșire, Ciuhandu a declarat că este suspect, iar ”reproșul clasic este de abuz în serviciu”.

Este vorba despre un dosar în care se fac cercetări cu privire la vânzarea de locuinţe naţionalizate, iar în acest caz ar fi vorba despre repartizarea a 60 de locuințe sociale, către persoane care nu ar fi fost îndreptățite.

"Am fost chemat şi mi s-a spus că sunt suspect într-un dosar care vizează nişte vânzări de locuinţe în perioada în care am fost primar. Le-am explicat că acele acte au avut viză juridică şi viză de oportunitate din partea serviciilor de specializate. Erau locuinţe vândute pe Legea 112, Legea 10. Reproşul este clasic - abuz în serviciu", a precizat Gheorghe Ciuhandu. 

Potrivit fostului edil al Timișoarei, primăria a vândut în total 1.350 de locuințe, ”iar aici e vorba de 60 de locuințe”.

×
Subiecte în articol: abuz in serviciu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close