Fotografii picante cu o deputată din Parlamentul României FOTO

29 Noi 2017   •   13:11

Are 28 de ani și-un pic și a fost aleasă în urmă cu mai bine de un an pe listele PSD pentru Camera Deputaților. Alexandra-Corina Bogaciu este o prezență aparte în Parlament, acolo s-a făcut remarcată atât prin numărul relativ mare de inițiative legislative la care a luat parte, aproape 30, prin patru luări de cuvânt în plen și prin trei declarații politice.

Pe pagina ei de Facebook, domnișoara Bogaciu face senzație însă cu altceva. Cu o serie de fotografii ceva mai picante. În ultima apare îmbracată ca pentru o ieșire în oraș, bine aranjată, în dreptul imaginii postând un mesaj mai atipic: "Pază scumpă și mașini de lux, că invidioșii sunt mulți ! Vă poop !" Câteva zeci de like-uri și o serie de comentarii deloc măgulitoare.

Nu e singurul mesaj atipic postat de domnișoara deputat: "Vă pup din fotoliu(L) de deputată !! Apreciați și distribuiți, like & share !!! ;)))))". Se mai pierde litere pe drum, dar le punem noi în paranteză. Sau... "Eram emotionata putin.... Va plac pantalonii mei rosii stramti pe corp ?!".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close