Antena 3 CNN Politică Fotografii picante cu o deputată din Parlamentul României FOTO

Fotografii picante cu o deputată din Parlamentul României FOTO

 Fotografii picante cu o deputată din Parlamentul României FOTO
29 Noi 2017   •   13:11

Are 28 de ani și-un pic și a fost aleasă în urmă cu mai bine de un an pe listele PSD pentru Camera Deputaților. Alexandra-Corina Bogaciu este o prezență aparte în Parlament, acolo s-a făcut remarcată atât prin numărul relativ mare de inițiative legislative la care a luat parte, aproape 30, prin patru luări de cuvânt în plen și prin trei declarații politice.

Pe pagina ei de Facebook, domnișoara Bogaciu face senzație însă cu altceva. Cu o serie de fotografii ceva mai picante. În ultima apare îmbracată ca pentru o ieșire în oraș, bine aranjată, în dreptul imaginii postând un mesaj mai atipic: "Pază scumpă și mașini de lux, că invidioșii sunt mulți ! Vă poop !" Câteva zeci de like-uri și o serie de comentarii deloc măgulitoare.

Nu e singurul mesaj atipic postat de domnișoara deputat: "Vă pup din fotoliu(L) de deputată !! Apreciați și distribuiți, like & share !!! ;)))))". Se mai pierde litere pe drum, dar le punem noi în paranteză. Sau... "Eram emotionata putin.... Va plac pantalonii mei rosii stramti pe corp ?!".

×
Subiecte în articol: deputat PSD
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close