Antena 3 CNN Politică Frunzăverde: Este posibil ca denumirea PDL să nu fie schimbată

Frunzăverde: Este posibil ca denumirea PDL să nu fie schimbată

Frunzăverde: Este posibil ca denumirea PDL să nu fie schimbată
Sursa foto: Sorin Frunzãverde
12 Feb 2010   •   12:57

Vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, vineri, că este posibil ca denumirea partidului să nu se schimbe. În schimb, liderul PDL, Caraş-Severin susţine că propunerea sa ca sigla să fie o inimă este împărtăşită de mulţi colegi din partid.
"În contextul acestor ultime declaraţii, evident că discuţia despre denumirea partidului va trebui să rămână deschisă. Există şi posibilitatea să rămână PDL, dar există şi posibilitatea să devină Partidul Popular", a spus Frunzăverde, citat de Mediafax.
Vicepreşedintele PDL a arătat că acest subiect va fi discutat în Comisia de statut, ca şi probelema siglei partidului. "Cred că discuţia este deschisă în partid în acest moment. Toate opiniile converg spre ideea că inima trebuie să fie simbolul partidului, propunere pe care eu am făcut-o şi este împărtăşită în cvasiunanimitate", a mai declarat Frunzăverde.
Vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a propus ca formaţiunea să se numească Partidul Popular, să preia inclusiv sigla reprezentând o inimă, iar deciziile partidului să fie luate de Colegiul Director şi nu doar în BPN.
Sigla Grupului PPE din Parlamentul European este o inimă albastră, având în interior un cerc format din stelele UE.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sigla inima
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close