Antena 3 CNN Politică Frunzăverde: PDL e singurul partid cu un Cod etic riguros. Niciodată n-am făcut rabat la intransigenţă

Frunzăverde: PDL e singurul partid cu un Cod etic riguros. Niciodată n-am făcut rabat la intransigenţă

Frunzăverde: PDL e singurul partid cu un Cod etic riguros. Niciodată n-am făcut rabat la intransigenţă
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Noi 2011   •   12:04

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, marţi, că PDL este "singurul partid care are un Cod de etică foarte riguros". Oficialul democrat-liberal a comentat astfel afirmaţia preşedintelui Băsescu potrivit căreia PDL nu ia nici 25% la alegeri dacă nu-şi modifică atitudinea faţă de corupţie.
   
"PDL este singurul partid care are un Cod de etică foarte riguros şi, din punct de vedere al reacţiei, niciodată nu am făcut rabat la intransigenţă", a spus Frunzăverde, citat de Mediafax.
   
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la postul public de televiziune, că dacă democrat-liberalii nu-şi vor corecta atitudinea faţă de actele de corupţie, au şanse să nu ia nici 25% la alegerile din 2012.
   
Întrebat dacă este pregătit să cedeze puterea USL în 2012, şeful statului a răspuns: "Sunt pregătit să respect votul electoratului".
   
Traian Băsescu a mai declarat, comentând cazul Apostu, că de şase luni existau informaţii despre acest subiect, pe care le ştia inclusiv premierul, şeful statului precizând că există informaţii şi despre alte cazuri din alte judeţe, din mai multe partide.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close