Antena 3 CNN Politică Frunzăverde vrea să-şi facă partid. Vicele PNL a cerut OSIM înregistrarea Partidului Naţional Popular Liberal

Frunzăverde vrea să-şi facă partid. Vicele PNL a cerut OSIM înregistrarea Partidului Naţional Popular Liberal

Frunzăverde vrea să-şi facă partid. Vicele PNL a cerut OSIM înregistrarea Partidului Naţional Popular Liberal
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Noi 2012   •   21:51

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a solicitat pe 30 octombrie, într-o adresă adresată OSIM, înregistrarea mărcii "Partidul Naţional Popular Liberal", cererea fiind făcută în nume propriu, prin intermediul unui cabinet de avocatură, informează Mediafax.

Iniţial, informaţia a apărut pe surse.

Solicitarea lui Frunzăverde urmează să primească un răspuns pozitiv sau negativ din partea OSIM şi un certificat în cazul în care marca "Partidul Naţional Popular Liberal" este înregistrată.

Vicepreşedintele PNL solicită înregistrarea acestei mărci pentru patru categorii de activităţi în care să fie folosită, respectiv pentru "publicitate de orice natură, prin toate mijloacele de difuzare în masă inclusiv prin distribuirea de prospecte, direct sau prin poştă sau / şi distribuirea de eşantioane", dar şi pentru "servicii ce permit unei persoane să comunice cu altă persoană sau cu alte persoane prin orice mijloace de comunicare orală sau / şi vizuală".

De asemenea, marca pentru care Frunzăverde solicită certificat priveşte şi "servicii de educare şi formare a individului, de divertisment, amuzament sau/şi recreere inclusiv de prezentare către public a unor opere de artă plastică sau de literatură, în scop cultural sau educativ; cursuri şi conferinţe de cultură politică" sau "servicii juridice, servicii personale şi sociale oferite de către terţi, destinate să satisfacă nevoile indivizilor; servicii de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi indivizilor; asistenţă şi consiliere în activităţi sociale şi politice".

Pe 27 martie, Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL la acea vreme, a anunţat că demisionează din partidul în care activa, şi va trece la PNL. Frunzăverde a fost considerat unul dintre "greii" PDL, care a făcut şi comentarii critice la adresa democrat-liberalilor în ultimul timp.

×
Parteneri
Accident masiv în Polonia! Cel puțin 17 oameni au fost răniți
x close