Antena 3 Politică Fundaţia Mişcarea Populară: Modificarea Constituţiei şi regionalizarea vor duce la divizarea României

Fundaţia Mişcarea Populară: Modificarea Constituţiei şi regionalizarea vor duce la divizarea României

de G.S.    |    15 Iun 2013   •   17:00
Fundaţia Mişcarea Populară: Modificarea Constituţiei şi regionalizarea vor duce la divizarea României
Sursa foto: Foto: Agerpres
Membrii Fundaţiei Mişcarea Populară sunt "îngrijoraţi" de faptul că proiectele de modificare a Constituţiei şi de regionalizare vor duce la divizarea României, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, preşedintele fundaţiei, Marian Preda, conform Mediafax.
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a constatat, în urma discuţiilor cu membrii Fundaţiei Mişcarea Populară din Alba şi din ţară, că există o "îngrijorare majoră" în privinţa proiectelor de modificare a Constituţiei şi a regionalizării, care "vor duce la divizarea României". 
"Din discuţii rezultă că există o îngrijorare majoră în rândul membrilor Fundaţiei Mişcarea Populară pentru că, în opinia noastră, proiectele de modificare a constituţiei şi de regionalizare vor duce la divizarea României. Vom acţiona în acest sens. Membrii Fundaţiei Mişcarea Populară îşi vor face public cunoscute punctele de vedere şi vor face tot ce pot pentru a împiedica implementarea acestor proiecte care nu sunt deloc în interesul României?, a spus Marian Preda.
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară a participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la lansarea unei filiale locale din judeţul Alba. 
Potrivit reprezentanţilor Fundaţiei Mişcarea Populară, filiala din Alba are peste 50 de membri, iar în următoarele câteva zile va fi anunţată componenţa grupului de coordonare a organizaţiei. La lansarea filialei din Alba au participat şi membri-fondatori ai fundaţiei, respectiv Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Cristian Hriţuc şi Georgeta Condur.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close