Antena 3 CNN Politică Furtună în PSD: mandatul lui Tudose, în pericol după cearta cu Firea

Furtună în PSD: mandatul lui Tudose, în pericol după cearta cu Firea

Furtună în PSD: mandatul lui Tudose, în pericol după cearta cu Firea
Sursa foto: Foto: Agerpres/Facebook-Gabriela Firea
de M.Z.    |    04 Dec 2017   •   10:32

Sunt tensiuni uriaşe în PSD, după apariţia stenogramelor în care primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi premierul Mihai Tudose şi-au aruncat acuzaţii grave. 

Nu este exclus ca social-democraţii să pună la cale înlăturarea lui Tudose de la Guvern, șeful PSD, Liviu Dragnea, fiind de partea primarului Capitalei, susțin surse politice. 

Disputa dintre cei doi a pornit de la organizarea târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei. 

Mai mulți lideri din partid, printre care și Gabriela Firea, consideră că premierul este în campanie de imagine, pentru a prelua PSD.

În acest sens, Firea susține că este nevoie de o ședință, pentru a se stabili care sunt liniile de comunicare ale partidului.

Astfel, nu este exclus să vedem în perioada următoare împărțirea PSD în tabere.

Firea l-a acuzat pe Tudose că este ofițer acoperit al Serviciilor Secrete și i-ar fi cerut să nu mai dea autorizații de protest pentru sindicate, că îl deranjează gălăgia.

În replică, premierul a negat, i-a spus că nu este adevărat și i-a cerut doar să implementeze strategii de fluidizare a traficului.

Primarul general, Gabriela Firea, dezminte informaţiile potrivit cărora Primăria Generală sau primăriile de sector ar organiza evenimente decise la sediul PSD.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close