Antena 3 CNN Politică Gabriel Berca (PDL Bacău): Vom dovedi frauda și vom merge până la a cere reluarea Convenţiei

Gabriel Berca (PDL Bacău): Vom dovedi frauda și vom merge până la a cere reluarea Convenţiei

Gabriel Berca (PDL Bacău): Vom dovedi frauda și vom merge până la a cere reluarea Convenţiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2013   •   15:24

Președintele PDL Bacău, Gabriel Berca susținător al moțiunii condusă de Elena Udrea susține că frauda e pe cale să fie dovedită: "Noi acum reverificam listele de delegați și vedem câți au fost și câți au votat. Numai eu am găsit până acum 20 din PDL Bacău care au fost în sală și au votat, dar care nu fuseseră votați ca și delegați în cadrul organizației noastre", a spus fostul ministru de interne pentru pesurse.ro.

 
"Să spunem că ar fi doar 7 în cadrul fiecărei organizații din ăștia care au votat și nu aveau ce căuta în sala Convenției, e clar că e exact diferența care îl face pe Vasile câștigător", a mai spus liderul PDL Bacău.
 
"Noi nu suntem proști nu vrem să fim luați de proști. Ce au făcut ei: S-au prins că nu vor veni 5.000 de oameni și au avut de rezervă. Spre sfârșitul votului au văzut organizațiile în care mai erau de votat dar care nu veniseră și i-au adus pe ai lor pregătiți din fiecare filială să voteze. Așa explicăm noi diferența!", a mai explicat Berca.
 
Întrebat de unde are aceste informații, președintele PDL Bacău a spus că "Păi așa mi-am dat seama cum au fraudat. M-am întâlnit cu cei din Bacău care nu aveau ce căuta acolo și care au votat personal. Îi știu cu nume și prenume. Au fost mulți mai mulți din Diaspora. Păi unii din Mureș au votat la Bacău, unii din Dâmbovița la Sălaj... ș.a.m.d".
 
El susține că în acest moment susținătorii Elenei Udrea reverifică listele și apoi vor cere într-o primă fază renumărarea voturilor, dar nu exclude ca să se ceară chiar reluarea Convenției Naționale.
 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close