Antena 3 CNN Politică Încă un tehnocrat se alătură Guvernului Cioloş

Încă un tehnocrat se alătură Guvernului Cioloş

Încă un tehnocrat se alătură Guvernului Cioloş
09 Dec 2015   •   11:45

Avocatul Gabriel Biriş, consultant fiscal, a declarat, că, în zilele următoare, va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, potrivit capital.ro.

Confirm faptul că mi s-a propus să preiau funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor. Am avut o discuţie cu cei din minister şi am agreat un anumit mod de acţiune, de lucru. În momentul de faţă, aştept numirea. Decizia din partea mea este luată, la fel şi din partea celor care mi-au propus. Există nişte proceduri administrative până se va concretiza numirea mea în funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor şi de director la Direcţia de fiscalitate', a afirmat Biriş. În prezent, Ministerul Finanţelor Publice are trei secretari de stat.

Cine este Gabriel Biriș

Biriș este și nu este un tehnocrat. Asta pentru că Biriș a fost vicepreședintele partidului Forța Civică, condus de Mihai Răzvan Ungureanu. A candidat și la alegerile parlamentare, dar fără succes. Același Biriș este considerat unul din părinții programului de guvernare al Alianței Dreptate și Adevăr PNL-PD care a venit la putere în 1996, alături de Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Gabriel Biriş Dacian Cioloş
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close