Antena 3 CNN Politică Gabriel Oprea a folosit un elicopter MApN pentru a ajunge la o şedinţă UNPR

Gabriel Oprea a folosit un elicopter MApN pentru a ajunge la o şedinţă UNPR

Gabriel Oprea a folosit un elicopter MApN pentru a ajunge la o şedinţă UNPR
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Noi 2011   •   15:47
Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a folosit un elicopter al armatei pentru a ajunge la o şedinţă de partid. Gabriel Oprea a folosit elicopterul pentru a ajunge la şedinţa UNPR de la Deva.

Tiberiu Frăţilă, reprezentant al MAPN, a declarat în direct la Antena 3, că ministrul a fost plecat cu acest elicopter al statului încă de ieri, a fost mai întâi la o vizită la Galaţi, după care a plecat către alte judeţe din ţară, unde a vizitat mai multe unităţi militare. „Toate aceste vizite au avut loc în interes de serviciu”, a adăugat Frăţilă.
 


Tiberiu Frăţilă, reprezentant al MApN, a declarat în direct la Antena 3 că ministrul Apărării s-a deplasat vineri la Galaţi, cu elicopterul, la o ceremonie pentru 653 de militari care au plecat în Afganistan. „Ministrul a participat la aceea ceremonie, după care a plecat către alte unităţi militare din Alba, Sebeş, Sibiu şi Deva. A fost în interes de serviciu. Este o practică frecventă a ministrului Apărării Gabriel Oprea. Nu este prima dată când foloseşte elicopterul.


Întrebat dacă vizita sa are vreo legătură cu reuniunea liderilor UNPR, care avea loc la aceeaşi oră, Frăţilă a arătat că la locul aterizării nu avea loc nicio reuniune de partid. „Ministrul Apărării Naţionale are dreptul prin lege să folosească mijloace de transport ale MApN în interes de serviciu. În afară de ministrul Apărării, domnul Gabriel Oprea este şi parlamentar şi om politic. A fost la Sebeş, Alba, Sibiu, Galaţi şi Deva în vizite de lucru”, a conchis Frăţilă.
 



×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close