Antena 3 CNN Politică Gabriel Oprea, PREMIERUL României. Care sunt "noile" sale atribuţii

Gabriel Oprea, PREMIERUL României. Care sunt "noile" sale atribuţii

Gabriel Oprea, PREMIERUL României.  Care sunt "noile" sale atribuţii
de O.P.    |    30 Iul 2013   •   06:08

Gabriel Oprea va conduce Guvernul cât timp Victor Ponta va fi în vacanţă. Vor fi două săptămâni în care se va "juca" de-a premierul României, probabil singurele săptămâni în care îşi va justifica salariul.

În rest, încasează şase mii de lei pe lună ca să stea la pândă. O recunoaşte şi el, o demonstrează şi o anchetă a Antena 3. Vicepremierul stă în fiecare zi doar câteva ore la muncă. Timp în care nimeni nu ştie ce face. Nici măcar solicitarea oficială a Antena 3 în acest sens nu a fost luată în seamă de vicepremier.



În fiecare dimineaţa, în jurul orei 8.30-9.00, Gabriel Oprea este luat din faţa casei de o maşina de la guvern şi dus la Palatul Victoria. Vineri, spre exemplu, Oprea a stat la birou doar trei ore. Recordul lui personal este însă de 7 ore la muncă. Nimeni nu ştie cu ce se ocupă Oprea la guvern, căci, este vice-premier fără portofoliu.

Antena 3 a solicitat oficial informatii despre ce a făcut Gabriel Oprea în ultimele luni şi care sunt realizările cu care se mândreşte.

Angajaţii cabinetului lui Oprea au trimis însă ca răspuns doar o copie a ordonanţei de urgenţă care îi stabileşte, doar teoretic, obligaţiile. Acum aproape trei luni, însuşi vicepremierului îi venea greu să vorbească despre atribuţiile lui.

Gabriel Oprea câştigă lunar aproximativ 6.000 de lei de la Guvern. La aceşti bani se adaugă şi cheltuielile pentru angajaţii de cabinet, şoferii, paza şi multe alte beneficii.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close