Antena 3 Politică Gabriel Oprea revine în politică

Gabriel Oprea revine în politică

20 Noi 2017   •   17:14
Gabriel Oprea revine în politică
Sursa foto: foto: Agerpres

UNPR, partid care a fuzionat cu PMP, dar care n-a fost încă desfiiniţat printr-o hotărâre judecătorească, organizează o serie de alegeri în filialele.

Sambătă, Mariana Nistor a fost aleasă preşedinte al UNPR Brăila. Cu această ocazie, secretarul general al partidului, Nuţu Flonta, a anunţat revenirea în politică a lui Gabriel Oprea, preşedintele fondator al UNPR, scrie Adevărul.

„Domnul Gabriel Oprea a fost mereu un partener politic serios, care şi-a respectat de fiecare dată cuvântul, punând pe primul loc stabilitatea ţării.

Domnul Oprea va reveni în politică, cu mai mult elan şi putere de muncă, din dorinţa de-a oferi o alternativă celor care sunt nemulţumiţi de situaţia politică şi economică actuală, din necesitatea de-a se găsi o formulă de echilibru în planul politic şi economic, în vederea asigurării unul climat favorabil de dezvoltare şi progres pentru România", a declarat Nuţu Fonta.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close