Antena 3 CNN Politică Gabriel Oprea: Victor Ponta ARE OBLIGAŢIA să ajungă preşedintele României

Gabriel Oprea: Victor Ponta ARE OBLIGAŢIA să ajungă preşedintele României

Gabriel Oprea: Victor Ponta ARE OBLIGAŢIA să ajungă preşedintele României
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Apr 2014   •   14:16
Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare, că Victor Ponta "are obligaţia să ajungă preşedintele României pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare".
"Cred că Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României, pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare, una clară, ireversibilă şi absolut necesară pentru întreaga societate românească pentru a fi mândri că suntem români", a precizat Gabriel Oprea.
El a arătat că în ultimii 23 de ani s-a schimbat o generaţie şi, odată cu aceasta, şi o mentalitate. Potrivit lideurlui UNPR, Victor Ponta face parte din această generaţie.
Oprea a mai spus că Victor Ponta a "imprimat o altă mentalitate în politica românescă, a venit cu o viziune proaspătă şi corectă".
El a mai declarat că împreună cu Victor Ponta şi Daniel Constantin alianţa are şansa de a avea în Parlamentul European o echipă care exprimă speranţa unei întregi generaţii.

Lansarea candidaţilor Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile pentru Parlamentul European a început, sâmbătă, la Romexpo, sub sloganul "Mândri că suntem români" şi "România puternică în Europa".
 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close