Antena 3 CNN Politică Gabriel Zetea (PSD), după demisia şefului ANAF, Lucian Heiuş: "A ales să schieze în loc să colecteze banii la buget!"

Gabriel Zetea (PSD), după demisia şefului ANAF, Lucian Heiuş: "A ales să schieze în loc să colecteze banii la buget!"

Gabriel Zetea, deputat PSD, l-a acuzat pe fostul şef al ANAF, Lucian Heiuş, că "a ales să schieze în loc să colecteze banii la buget!", după ce acesta din urmă şi-a dat demisia.

Gabriel Zetea (PSD), după demisia şefului ANAF, Lucian Heiuş: "A ales să schieze în loc să colecteze banii la buget!"
Sursa foto: Facebook | Gabriel Valer Zetea
de Georgiana Adam    |    30 Mai 2023   •   14:34

"DEMISIE în loc de DEMITERE!

”Ultima coborâre” a șefului ANAF-PNL, Lucian Heiuș a fost făcută pe derdeluș, în luna martie, când a ales să schieze în loc să colecteze banii la buget! Demisia este un gest de onoare, iar demiterea era iminentă. Cum poți afirma că tu, șeful ANAF, ai aflat abia ieri despre problemele instituției pe care o conduci? Colectarea defectuoasă a banilor la buget este una dintre cauzele pentru care azi avem profesori în stradă și unul dintre motivele pentru care nu au crescut și mai mult pensiile!

PNL a lăsat încă o dată dezastru în urma lor! Așa cum ne-am învățat cu toate conducerile de dreapta, indiferent că ne referim la nivel guvernamental sau în fruntea deconcentratelor, peneliștii pârjolesc totul în jurul lor, în loc să construiască! În fruntea ANAF trebuie să avem o CONDUCERE COMPETENTĂ, care să își facă treaba! Dacă avem bani la buget, avem bani pentru a soluționa toate revendicările cetățenilor!", a scris Gabriel Zetea într-o postare pe Facebook.

DEMISIE în loc de DEMITERE! ”Ultima coborâre” a șefului ANAF-PNL, Lucian Heiuș a fost făcută pe derdeluș, în luna...

Publicată de Gabriel Valer Zetea pe Marţi, 30 mai 2023

×
Subiecte în articol: Gabriel Zetea Lucian Heiuș
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close