Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Ce abuzuri se ascund? Ce nu trebuie să afle românii? Parlamentarii puterii și-au bătut joc de oameni!'

Gabriela Firea: "Ce abuzuri se ascund? Ce nu trebuie să afle românii? Parlamentarii puterii și-au bătut joc de oameni!'

Gabriela Firea a lansat o nouă acuzaţie către parlamentarii puterii despre care afirmă că "refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie". "Ce ilegalități protejează? Nu cumva se tem că grozăviile care ar putea ieși la iveală îi vor face pe români să-i alunge cu pietre de la guvernare", a scris senatoarea PSD, Gabriela Firea într-o nouă postare pe Facebook.

Gabriela Firea: "Ce abuzuri se ascund? Ce nu trebuie să afle românii? Parlamentarii puterii și-au bătut joc de oameni!'
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    12 Mai 2021   •   10:39

"Ce abuzuri se ascund? Ce nu trebuie sā afle românii? Parlamentarii puterii și-au bătut joc de oameni și au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie, despre care chiar unii de-ai lor spun că sunt falsificate. Astfel, parlamentarii Coaliției PNL-USRPLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor este mincinoasā și, cu premeditare, ascunde adevărul.

Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie? Ce ilegalități protejează? Nu cumva se tem că grozăviile care ar putea ieși la iveală îi vor face pe români să-i alunge cu pietre de la guvernare? Că ar putea fi un nou scandal de tip Unifarm?

Votul de ieri adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.

Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii.

Noi am cerut cu insistență crearea acestei comisii pentru că era obligatoriu ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5300 de decedati, adică 18,2% din totalul celor 29034 de decedati COVID, raportați oficial în România.

Este o cifră uriasa! NU POATE FI VORBA DE O MARJĂ DE EROARE și NICI de GREȘEALĂ UMANĂ!', a scris prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Ce abuzuri se ascund? Ce nu trebuie sā afle românii? Parlamentarii puterii și-au bătut joc de oameni și au votat...

Posted by Gabriela Firea on Wednesday, 12 May 2021

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea parlamentari
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close