Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, atac ferm către Viorica Dăncilă: „Nu este bună strategia PSD să aibă un candidat mămică sau bunică la prezidențiale”

Gabriela Firea, atac ferm către Viorica Dăncilă: „Nu este bună strategia PSD să aibă un candidat mămică sau bunică la prezidențiale”

Gabriela Firea, atac ferm către Viorica Dăncilă: „Nu este bună strategia PSD să aibă un candidat mămică sau bunică la prezidențiale”
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Iul 2019   •   10:19

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lansează un atac dur la adresa liderului PSD, Viorica Dăncilă pe tema candidaturii la președinție.

Astfel, Gabriela Firea consideră că Viorica Dăcilă nu trebuie să candideze, deoarece nu este bună strategia ca PSD să aibă un candidat pe genul ”bunică  sau mămăică”.

„Nu pot să mă alătur celor care gândesc de următoarea manieră: haideți să meargă doamna premier în candidatură, are procentul real sub partid, chiar dacă cu niște eforturi de reorganizare va obține un procent fix cât partidul, adică 26 % cât se spune acum, sau că e o mare performanță creșterea, că am auzit zilele trecute că este pe trend de creștere, avea 15% acum o lună și acum are 17% și lasă să greșească actuala conducere și venim noi din urmă și preluăm partidul. Teama mare este că poate merge și pe acest drum, dar cu ce riscuri? Vor prelua un partid cu 10%. Cei care păsuiesc conducerea partidului au introdus acest element, care mi se adresează, să alegem un candidat neconflictual care să nu deranjeze pe nimeni, nici la interior, nici la exterior. Păi într-adevăr, vom rezolva și cu șefii cu un președinte neconflictual, vom rezolva și cu vizele pentru Statele Unite tot cu un președinte neconflictual, ne vom duce să facem figurație la marile reuniuni internaționale tot cu blândețe cu o atitudine conciliantă”, a precizat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, la postul de televiziune România TV.

Citește Și Reacția Gabrielei Firea după ce s-a spus că are o boală incurabilă

„A fi bătăios trebuie să fie o calitate în România. Am văzut aceste declarații care se vor a fi în defavoarea mea și în favoarea doamnei premier, eu cred că sunt de fapt în favoarea mea și în dafavoarea celor care au sfătuit-o să transmită că România are nevoie în perioada următoare de un președinte pe genul ”tătuc sau bunic”, ”,mămică sau bunică”. Conflictul este necesar de multe ori”, a adăugat Gabriela Firea.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close